The Online Lifestyle Magazine 

More #MNLK

Bij welke banken en financiers krijg je een hogere rente?

1 Mins read

De spaarrentes die je krijgt bij banken en financiële instellingen, zijn al enkele jaren niet meer wat ze geweest zijn. Rente op spaargeld balanceert bij de meest banken rond het vriespunt. Toch is het nog steeds mogelijk om rente te ontvangen over je spaartegoed. Hieronder een top 5 van financiers die nog wél rente verstrekken over spaargeld. Doe er je voordeel mee!

Welke banken en financiers krijg je een hoge rente?

1. DELA-spaarverzekering: 2,00 %

Kun je het je veroorloven om je spaargeld wat langer weg te zetten, dan is een DELA-spaarverzekering afsluiten een van de slimste manieren om snel geld te sparen. Je kunt met deze spaarverzekering maximaal 200 euro per maand inleggen, of maximaal 12.000 euro eenmalig. Na afloop van de spaartermijn krijg je het geld op je rekening gestort. Neem je tussentijds geld van de rekening op, dan betaal je hiervoor een boete van 150 euro.

2. Openbank Open Spaarrekening: 0,20 %

Openbank is een vrij nieuwe bank in Nederland, die een spaarrente aanbiedt op een doorlopende spaarrekening van 0,20 %. Dit is uiteraard een stuk lager rentepercentage dan de DELA-spaarverzekering, maar je hoeft je geld bij Openbank niet in desposito in te leggen. Tussentijds geld opnemen van de spaarrekening is dus geen probleem.

Hoe hoog is de spaarrente

3. Lloyds Bank Internet Sparen: 0,20 %

Bij Lloyds Bank, dat een Britse bank was maar inmiddels in Duitse handen is, kun je internetsparen tegen een rente van 0,20 %. De rekening is eenvoudig te beheren en er zijn verder geen speciale voorwaarden aan de spaarrekening van Lloyds Bank verbonden.

4. NIBC Direct Internetspaarrekening: 0,15 %

De NIBC heeft een mooie en betrouwbare spaarrekening die je snel een eenvoudig online kunt openen, met een rente van 0,15 %. Er zijn aan deze spaarrekening geen bijzondere voorwaarden verbonden.

5. Knab Kwartaal Sparen: 0,08 %

bij de Knab kun je aantrekkelijk sparen tegen een vaste rente van 0,08 %. Daarbij wordt er ieder kwartaal een bonusrente uitgekeerd van 0,5 % over het laagste rekeningbedrag.

Kijk op de betreffende website van de bank om de actuele rentestanden te bekijken.

Feedback: info@mnlk.nl

Leestip -> Sparen voor grote uitgaven
Leestip -> De voordelen en de prijzen van First Class vliegen

Related posts
Business & Luxury #MNLK

Het vergelijken van spaarrentes om meer uit je vermogen te halen

2 Mins read
Heb jij een flink vermogen op je bankrekening staan? En ben jij ook niet het type van het beleggen, omdat daar veel…