The Online Lifestyle Magazine 

Business & Luxury #MNLKMind & Soul #MNLK

Bill Gates leest 50 boeken per jaar en deelt enkele tips hoe je boeken aan moet pakken

1 Mins read

Als je net als ik bewonderenswaardig heb gekeken naar de Netflix-documentaire ‘Inside Bill Gates Brain’, heb je ongetwijfeld ook afgevraagd waar deze briljante man al zijn algemene kennis vandaan haalt. Goede boeken is het simpele doch o zo logische antwoord.

Nadat Bill vele miljarden heeft verworven met Microsoft, heeft hij zijn leven gewijd aan het verbeteren van de leefomstandigheden voor de gehele planeet en al zijn inwoners. Bill (63) doet er alles aan om zijn kennis, intelligentie én geld in te zetten om daadwerkelijk iets te betekenen voor zijn medemens. Bill is wat dat betreft een real life superheld!

Om daadwerkelijk impact te maken, moet je wel weten waar je het over hebt. Om relevante kennis op te doen over complexe zaken, leest Bill maar liefst 50 boeken per jaar. Hij verslind op hoog tempo complexe materie en weet daarom beter dan wie dan ook hoe je een boek aan moet pakken. In de onderstaande korte video’s krijgen we een handjevol tips.

Check ook: De 5 boeken die Bill Gates ons aanraad om deze zomer te gaan lezen

Related posts
More #MNLK

Maak kennis met de boeken van Bear Grylls

2 Mins read
De wereldberoemde ‘extreme avonturier’ Bear Grylls had tot nu toe zijn levensverhaal niet verteld – nu wel. Goed verteld, knap, snel aldus…
More #MNLK

2 populaire boeken voor mannen

1 Mins read
Boeken lezen is een bezigheid die al jarenlang bestaat. De ene persoon houdt er erg van en doet niets liever in zijn…
More #MNLK

De rijkste mensen ter wereld

1 Mins read
Samen bezitten deze rijke mensen 425 miljard dollar. In deze lijst van 8 staat een bekende naam bovenaan, maar had jij al…