The Online Lifestyle Magazine 

Business & Luxury #MNLK

Investeren in ICO’s wordt dankzij het handige platform Bitfindr toegankelijk en veilig gemaakt!

4 Mins read
Iedereen kent inmiddels de succesverhalen van Bitcoin, maar wat veel mensen niet weten is dat er dagelijks veel meer munten op de markt komen die regelmatig explosief in waarde stijgen. Bitcoin is echter niet de enige munt die onlangs doorbrak, er is immers in 2017 voor een recordbedrag van 3 miljard euro aan coins verkocht. En dit is nog maar het begin van het cryptocurrency tijdperk. “Hoe kan ik hier ook op inspelen?’ zie ik je denken. Maak kennis met Bitfindr.nl !

Het platform Bitfindr helpt je van begin tot eind bij het proces en maakt het investeren in cryptocurrency toegankelijk en veilig. Lees graag verder en ontdek hoe makkelijk investeren in crypto’s kan zijn!

ICO?
Heb je eerder van een Initial Coin Offering gehoord (ICO)? Dit is een start verkoop van een nieuwe coin die nog niet op de markt is. Doordat deze coin nog niet op de markt is kunt u als investeerder deze tegen het openingsbod inkopen waardoor jij de meeste kans hebt op een waardestijging! Ben je geïnteresseerd in ICO’s, maar geen idee waar je moet beginnen? Geen probleem, wij kennen wel een mannetje!

Maak kennis met Bitfindr.nl
Bitfindr
 is een start-up voor Initial Coin Offering voor de Nederlandse en Belgische markt. Het briljante team van Bitfindr zit zelf al jaren in de cryptocurrency en lopen tijdens het aankopen van coins tegen zeer complexe, Engelstalige websites aan. Om hier een coin te kunnen kopen moet je eerst een account aanmaken bij een exchanger om je euro’s om te wisselen voor ethers, je moet verschillende wallets aanmaken en de alle stappen van het bedrijf in de gaten houden om de coin op een later moment weer te kunnen verkopen. De gemiddelde consument begrijpt hier niets van en haakt af bij het zien van een dergelijke website.

Het Bitfindr platform is dan ook gericht op de onervaren consument. Ze hebben het net zo makkelijk gemaakt als het kopen van een spijkerbroek bij een gemiddelde webshop.

Bitfindr neemt uw zorgen uit handen

Bitfindr neemt al het werk voor u uit handen. Zo maken we het zo overzichtelijk mogelijk om een veilige aankoop te doen, voor ervaren én onervaren consumenten. Dit zijn de voordelen van het gebruik van Bitfindr bij de aankoop van cryptocoins tijdens een ICO;

► Bitfindr account
Bij Bitfindr krijgt u een gratis account. Hierin heeft u een overzicht van uw aankoopgeschiedenis en plaatst u gemakkelijk nieuwe bestellingen. Vanuit uw account kunt u gemakkelijk de waarde van uw coin in de gaten kunt houden. Vervolgens kunt u zelf een goed verkoopmoment bepalen.

► Veilig betalen middels iDEAL
Op het Bitfindr platform rekent u uw nieuwe cryptomunten gemakkelijk en veilig af via iDEAL of een bankoverschrijving.

Omwisselen van uw euro’s naar Bitcoin of ethers; Indien nodig wisselt Bitfindr je euro’s direct om naar je gewenste cryptocurrency. Hiermee betaalt Bitfindr de ICO-aanbieder namens u. Bitfindr neemt je dit werk graag uit handen!

► E-mailalerts

Bitfindr stuurt u een e-mailalert wanneer uw coin de handelsmarkt opgaat. Hierdoor heeft u geen omkijken naar de aangekochte cryptomunten. Daarnaast stuurt Bitfindr u een e-mailalert wanneer er een nieuwe ICO op de website wordt gepubliceerd. Hierdoor heeft u als een van de eersten ter wereld de mogelijkheid om nieuwe coins tegen het allerlaagste tarief in te kopen tijdens de pre-sale fase.

► Bescherming consument
Je hoeft zelfs geen onderzoek meer te verrichten naar het ICO-project en de mensen achter het bedrijf. Bitfindr voert voor jou een uitgebreid onderzoek uit en wordt hierbij ondersteunt door de internationale community. Ook de AFM geeft aan dat dit het grootste risico is, bij het investeren in een ICO: u weet niet met wie u te maken heeft. Juist daarom zet Bitfindr zich hier extra voor in!

Bitfindr staat dagelijks in contact met de betrokken ICO-bedrijven en controleert regelmatig de domeinnamen en het opgegeven walletadres. Er zijn helaas iedere dag voorbeelden waarbij websites worden nagebouwd of waarbij wallet-adressen ineens worden veranderd. Hierdoor komt het geld niet op de juiste plek aan en staan zowel de consument als aanbieder met lege handen. Ondanks dat Bitfindr geen garanties kan geven, doet Bitfindr er alles aan om de consument te beschermen tegen hackers en oplichters, zodat zij er niet met je geld vandoor gaan.

► Rating
Bitfindr geeft iedere ICO een risicoscore. Deze rating wordt bepaald door ervaren cryptocurrency specialisten. Dit geeft inzicht in de betrouwbaarheid van het bedrijf achter de munt. Een bedrijf moet minimaal een 3,5 scoren op een schaal van 0-5, om op Bitfindr te mogen publiceren.

► Nederlandse klantenservice
Cryptocurrency is en blijft voor de meeste mensen nog een complexe materie. Zo kunt u geregeld vragen hebben over onze diensten, producten of de technische kanten van cryptocurrency en blockchain technologie. Daarom staan de Nederlandstalige specialisten van de klantenservice van Bitfindr voor u klaar, om al uw vragen te beantwoorden.

Cryptocurrency succesverhalen

Het team van Bitfindr bestaat uit nuchtere Brabanders. Zij hebben altijd geleerd dat “wanneer iets te mooi is om waar te zijn, dan is het gewoon niet waar.” Toch liegen de statistieken er niet om en is het aankopen van nieuwe cryptomunten risicovol, maar tegelijkertijd een lucratieve handel gebleken.

Is het nu te laat om in te stappen?
Uiteraard biedt behaald rendement in het verleden, geen garantie voor de toekomst. Maar wie denkt dat hij te laat is en denkt dat de extreme uitspattingen enkel in de afgelopen jaren plaatsvonden, heeft het bij het verkeerde eind. In 2017 werd tot nu toe voor ruim 3 miljard euro aan nieuwe cryptomunten verkocht. Een groot aantal van deze nieuwe coins stegen daarna regelmatig explosief in waarde. De voorbeelden hiervan zijn oneindig. Wij hebben daarom voor jou een aantal van de best presterende cryptomunten uit het jaar 2017 op een rij gezet > > >


Bitfindr Premium account

Ieder jaar starten er gemiddeld 2.400 ICO’s. Hierdoor is het zelfs voor een ervaren cryptocurrency specialist moeilijk in te schatten welke coin op de lange termijn overleeft. Door de jarenlange ervaring in het inkopen en verkopen van cryptocoins, weet het team van Bitfindr inmiddels wel een goede selectie te maken. Met het Bitfindr Premium account bieden zij de mogelijkheid om mee te kijken naar hun werkwijze. Meerdere keren per maand ontvang je uitgebreid informatie over welke coins zij aankopen, waarom ze dit doen, wanneer zij de coins verkopen (realtime) en welk rendement/verlies er is gemaakt. Daarnaast laten zij zien welke coins ze interessant vinden om in de pre-sale fase in te kopen, om in potentie direct het inlegbedrag te verdubbelen.


Wacht niet langer en bezoek Bitfindr.nl. Makkelijker kan immers het niet worden gemaakt. Veel plezier met investeren heren!

Related posts
More #MNLK

Dit is Crypto. Kansen en risico's

2 Mins read
Je hebt het in de afgelopen jaren ongetwijfeld voorbij horen komen in het nieuws, van vrienden, familie of wellicht in je eigen…
More #MNLK

Waarom handelen met cryptobroker Litebit een verstandige keuze is 

2 Mins read
Cryptocurrency is sinds de explosieve groei van de Bitcoin nog nooit zo populair geweest. Over de hele wereld worden ze gemined en…
More #MNLK

Bitcoin: wat is het en hoe werkt het?

2 Mins read
De term ‘Bitcoin’ is niet meer weg te denken uit ons dagelijkse leven: iedereen heeft het er over. Maar wat is het…