More #MNLK

Black Friday: de dag van de deals

1 Mins read

Black Friday klinkt misschien als de titel van een horrorfilm, maar deze Zwarte Vrijdag is echt iets om naar uit te kijken. Op Black Friday kun je namelijk in allerlei winkels waanzinnige kortingen scoren. Dus noteer 27 november 2020 in je agenda, want dan is het weer zover. Of nog beter: zorg dat je een paar dagen voor deze datum tijd hebt om te shoppen. Zo mis je geen deal, want er zijn winkels die al eerder starten met hun eerste Black Friday Deals.

Black Friday is het startsein van de sinterklaas- en kerstinkopen

Black Friday is van origine een puur Amerikaanse aangelegenheid. Het is de dag na Thanksgiving dat altijd op donderdag valt. Doordat Thanksgiving een nationale feestdag is, hebben veel Amerikanen de vrijdag erna ook vrij. Combineer deze nationale vrije vrijdag met de naderende kerst en je hebt het ideale tijdstip om op jacht te gaan naar kerstcadeaus. Sinds een paar jaar neemt Black Friday ook een spurt in Nederland. Hartstikke mooi, want wij moeten niet alleen kerstgeschenken scoren, maar ook sinterklaascadeaus.

Sterke deals in elektronica

Tijdens Black Friday barst het van de deals. Er doen honderden winkels aan mee, waarbij vooral elektronicazaken goed zijn vertegenwoordigd. Ben je dus al een tijdje op zoek naar een smart-tv met een megascherm? Of wil je jouw vriendin die super coole, maar ook dure smartphone geven? Hou dan Coolblue of MediaMarkt in de gaten, want zij doen fanatiek mee met Black Friday.

Shop lekker online

Black Friday wordt steeds meer bekend in Nederland. Er heerst op deze dag nog niet zo’n gekte als in de Verenigde Staten. Hier staan de mensen ’s nachts in de rij om kortingen tot 75 procent te scoren. In Nederland zijn de deals minder sterk, maar toch interessant genoeg om er voor te gaan. Overigens hoef je niet per se naar de winkel toe en kun je relaxed thuisblijven, want Black Friday geldt ook voor online shops.

Leestip ->  Wat is Black Friday?Waarom vieren we Halloween?

Related posts
More #MNLK

Koopjesjagers opgelet: BLACK FRIDAY is op komst!

2 Mins read
Voor alle koopjesjagers onder ons: het is bijna 27 november en dat betekent dat het bijna Black Friday is! De ideale dag…
More #MNLK

Wat is Black Friday?

1 Mins read
Black Friday is een dag waarop er talloze producten tegen extreme kortingen kunnen worden gekocht. Dit koopjesfestijn is officieel ontstaan in Amerika…