The Online Lifestyle Magazine 

More #MNLK

Bradley Cooper en zijn oh-zo-coole haarstijl!

2 Mins read
More #MNLK

Bradley Cooper en zijn oh-zo-coole haarstijl!

2 Mins read

Bradley Cooper: we kennen deze man allemaal van zijn hilarische rol als Phil in The Hangover, zijn intieme duet “Shallow” met Lady Gaga en zijn (inmiddels verbroken) relatie met topmodel Irina Shayk. Naast zijn acteertalent en spannende privé leven blijven de looks van Bradley niet onbesproken. Zo werd Bradley in 2011 uitgeroepen tot “Sexiest Man Alive”. We zwijmelen dan ook massaal weg bij zijn prachtige ogen en volle haardos. Met name zijn haarstijl is iets waar veel mannen stiekem jaloers op zijn. Ben je benieuwd naar het geheim van Bradley’s nonchalante en oh-zo-coole coupe? Lees dan snel verder!

Bradley in The Hangover: onze favo haarstijl

Laten we voorop stellen dat Bradley gewoon geluk heeft. Met die ogen en uitstraling van hem rockt hij eigenlijk elke look. Al zou hij zijn haar paars verven, dan nog blijft Bradley een man met wie we graag een beschuitje zouden willen eten. Bovendien heeft Bradley simpelweg mooi en dik haar én een goede kop. Van kort tot lang haar: hij kan hierdoor elk kapsel hebben.

Onze ultieme favoriet is echter zijn achterovergekamde, vrij wilde haardos in The Hangover. Deze look –die ons vaag doet denken aan foute types uit de jaren 70- maakt hem de perfecte combinatie tussen een zeer foute vriend én een sexy huisvader.

Hoe creëer je deze nonchalante haarstijl?

Om de look van Bradley in The Hangover te evenaren heb je vrij lang en dik haar nodig. Met inhammen of dun haar zul je helaas niet het gewenste effect krijgen. Ben je wel gezegend met dik en lang haar? Laat bij de kapper dan laagjes knippen waarbij je zorgt dat je haar aan de zijkant net wat langer is. Vervolgens denk je misschien dat je je haar alleen een beetje achterover hoeft te kammen, maar helaas is dit niet waar. In de coupe gaat namelijk behoorlijk wat tijd zitten.

Zo moet je het naar achter föhnen en fixeren met een spray. Vervolgens breng je je haar in model met je vingers en een stylingsproduct. De achterkant van je haar mag vrij nonchalant blijven. Voorkom een wetlook en gebruik bij voorkeur geen gel. Föhn bovendien niet te veel als je niet verwart wilt worden met Hans Klok. Wij wensen je veel succes!

Check hier meer haarstijlen van Bradley Cooper:

Leestip -> James Bond is al bijna 60 jaar op het witte doek te bewonderen

Related posts
Relax & Travel #MNLK

De vijf leukste films met Bradley Cooper in de hoofdrol volgens onze redactie

1 Mins read
Niets leuker dan gezellig met je vriend of vriendin onder een dekentje van een mooie film te genieten. Of je nu houdt…