The Online Lifestyle Magazine 

Sport & Lifestyle #MNLK

Brandon van Buff Dudes moest door een blessure 90 dagen stoppen met trainen

1 Mins read

De meeste afgetrainde gozers die stoer lopen te doen op social media lijken een zowaar perfect leven te leven. Ze lijken altijd energie in overvloed te hebben voor trainingen, de motivatie is oneindig en hun lijf lijkt nooit te kampen met blessures. Toch is dat schone schijn!

Brandon White, één van de broers van The Buff Dudes (Instagram / Youtube), is een regelrechte krachtpatser van 1.88m en maar liefst 106kg schoon aan de haak. Hij kent het leven niet anders dan dat hij oersterk is en alles kan doen wat hij maar wil. Het noodlot sloeg echter toe en door een ernstige blessure moest hij maar liefst 90 dagen stoppen met trainen.

Het proces van herstel is bijzonder leerzaam voor Brandon geweest. Hoe hij omgaat met deze omslag in zijn leven zie je in de onderstaande video.

What Happens To You When You Quit The Gym for 90 Days? I found out, it kind of sucks. But thanks to your positive messages and support I realized my new goal: to slowly work my way back and become stronger then I ever have. Thank you!

Related posts
Sport & Lifestyle #MNLK

Je hoort het steeds vaker: het geld op de bank wordt minder waard

2 Mins read
Dit heeft te maken met de inflatie. Dit zijn de stijgende kosten in het leven en natuurlijk de dalende rente op de…
Sport & Lifestyle #MNLK

De beste tips voor het kopen van een fitnessbank

2 Mins read
Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van thuis sporten. Een workout at home garandeert rust en privacy en bespaart je de reistijd…
Sport & Lifestyle #MNLK

Oefeningen om de bilpartij te trainen

2 Mins read
Om ons lichaam zo goed mogelijk in shape te houden, bezoeken we normaal gesproken massaal de sportschool. Met name bij de dames,…