The Online Lifestyle Magazine 

Soul #MNLK

Casey Neistat bespreekt het probleem van minder seks dan ooit (door o.a. social media en smartphones!)

1 Mins read

In amper 10 jaar tijd is het aantal keren dat we seks hebben drastisch gedaald. Het is nu ook exact 10 jaar geleden dat de smartphone werd geïntroduceerd…

Onze favoriete vlogger op Youtube is de laatste tijd – net als wij steeds meer – niet zo te spreken over social media. Hij nam zelfs tijdelijk afscheid van diverse platforms. Hij hamert er in de onderstaande video nog even op door met zijn ontdekking dat onder andere social media en smartphones ook ervoor zorgen dat we minder seks hebben dan ooit.

Herkenbaar, nietwaar?

Dopamine

Casey licht goed uit waardoor het komt dat we minder seks bedrijven dan ooit tevoren. Toch denk ik dat hij een dieper liggend punt vergeet te maken en dat is; we krijgen van al die schermen en social media al genoeg dopamine. En met dat verzadigde gevoel, hoeven we seks ook niet meer zo broodnodig op te zoeken. Snap je?

Wat te doen om je seksleven weer in leven te roepen?

Het antwoord is voor de hand liggend: laat de telefoon wat vaker links liggen, met name als je partner in huis is of in je nabije omgeving is. Gebruik de telefoon alleen als functioneel hulpitem, zoals voor navigatie en andere essentiële informatie voor de voortzetting van je avond. Het nutteloze scrollen moet stoppen.

Zodra je het grijpen van de smartphone afgeleerd hebt, zul je jouw partner weer opzoeken voor informatie, vermaak en gezelligheid. Eindelijk kom je weer dichter bij elkaar!

En er gebeuren gezellige dingen zodra je eenmaal dichterbij elkaar bent. De slaapkamer zal dan eindelijk weer eens gebruikt worden voor meer dan alleen slapen. Mocht je de elkaar weer helemaal lekker en leuk vinden, dan zou je de spanning op kunnen voeren met leuke items zoals ‘speelgoed’ voor de slaapkamer. Denk bijvoorbeeld aan penis sleeves. Of een good old cockring, vibrator of dildo. Dit soort avondjes zal je de smartphone helemaal doen vergeten!


Lees ook: Briljant advies van Casey Neistat; “Do What You Can’t!”
Related posts
Cars & Tech #MNLK

5x tips om de beste smartphone voor jezelf te kiezen

3 Mins read
Nieuwe smartphone nodig? De zoektocht naar een telefoon is lang niet altijd makkelijk. Je wilt tenslotte dat je hier de juiste keuze…
Cars & Tech #MNLK

De nieuwste Apple telefoon (SE)

1 Mins read
De nieuwe iPhone SE ziet eruit alsof hij alles in zich heeft om uit te groeien tot een van de beste telefoons….
Cars & Tech #MNLK

De nieuwste Samsung telefoon

1 Mins read
De Samsung Galaxy Fold: de meest vooruitstrevende smartphone van 2020. Het is het enige toestel dat eindelijk de belofte van een opvouwbare…