The Online Lifestyle Magazine 

Business & Luxury #MNLK

Briljant advies van Casey Neistat; “Do What You Can’t!”

1 Mins read

De beste vlogger van heel Youtube heeft een inspirerende ode uitgebracht aan iedereen die niet geschikt is voor een pittige taak, die niet gestudeerd heeft voor een bepaald vakgebied, die niet gekwalificeerd is voor een onmogelijke klus, om toch lekker gewoon door te pakken en je dromen te realiseren.

Casey Neistat (37) is oorspronkelijk een filmmaker die meer heil zag in het medium Youtube. Dit bleek terecht te zijn, want de creatieve duizendpoot heeft inmiddels al 9.2 miljoen abonnee’s. Hij spreekt in deze fraai gemonteerde video iedereen aan die een droom heeft en deze om bepaalde redenen niet uit durft te voeren.

Tegenwoordig heb je alleen maar een internetverbinding en een smartphone nodig om de wereld te kunnen veranderen. Do what you can’t!

Onder het mom van Casey Neistat’s advies heb ik dan ook MNLK.nl gelanceerd. Ik kan eigenlijk helemaal geen websites maken, ik kan eigenlijk helemaal niet schrijven, ik kan eigenlijk helemaal niet werken met Photoshop, ik kan eigenlijk zoveel niet. EN TOCH DOE IK HET.

Related posts
More #MNLK

Leuke ideeën om je huis in te richten

2 Mins read
Onze woning is de plek waar we ons thuis voelen, waar we even tot rust komen en onszelf kunnen zijn. Het huiselijk…
More #MNLK

Wat doet intensief gebruik van de smartphone met je?

1 Mins read
De smartphone is onmisbaar geworden in onze digitale samenleving. Of het nu voor school, werk of eigen gebruik is: vrijwel overal gebruiken…
Cars & Tech #MNLK

De 10 populairste Youtube kanalen ter wereld

1 Mins read
Het mag stilaan duidelijk worden dat Youtube geen trend is, maar een nieuwe vorm van entertainment. Maar welke zijn nu de populairste…