The Online Lifestyle Magazine 

Business & Luxury #MNLK

Casey Neistat’s ‘Filmmaking is a Sport’ is een ode aan alle doorzetters

1 Mins read

Door de jaren heen is Casey Neistat vertelt dat hij nooit zijn dromen zou realiseren. Hij droomde van het maken van grootse films, maar kreeg telkens nul op zijn rekest. Toch liet hij zich niet uit het veld slaan!

Ondanks alle tegenslagen ging Casey stug door met kleine filmprojecten. Zijn vastberadenheid bracht hem niet alleen naar het grote witte doek, maar juist vooral naar het destijds nieuwe platform Youtube. De creatieve duizendpoot is anno 2018 de onbetwiste Youtube-koning. Mede door zijn creatieve vlogs en inspirerende video’s heeft hij maar liefst 9.5 miljoen abonnee’s weten te vergaren. In ‘Filmmaking is a Sport’ zien we hoe de 37-jarige New Yorker zich niet heeft laten kisten en zich uit de naad werkte om zijn passie achterna te gaan.

The more times I was chasing the facade of succes, the less I was creating. In fact, after winning the biggest award of my career I said: F*ck it!

Lees ook: Briljant advies van Casey Neistat; “Do What You Can’t!”

Related posts
More #MNLK

Leuke ideeën om je huis in te richten

2 Mins read
Onze woning is de plek waar we ons thuis voelen, waar we even tot rust komen en onszelf kunnen zijn. Het huiselijk…
Mind & Soul #MNLK

16x motiverende quotes en uitspraken

1 Mins read
Een quote of een uitspraak kan jou inspireren, je leven veranderen en tot succes leiden. Bijvoorbeeld om te beginnen met sporten, of…
More #MNLK

Deze 19 quotes en uitspraken geven jou de motivatie naar succes!

1 Mins read
Wat is succes? Wanneer heb je het gemaakt? Is falen goed of slecht? Al deze vragen worden beantwoord in 27 quotes en…