The Online Lifestyle Magazine 

Gaming #MNLK

Check de gameplay van Watch Dogs Legion

2 Mins read

Watch Dogs Legion wordt geleverd met het doel om de reeds populaire franchise naar een nieuw niveau te brengen. De game voor PS4, Xbox One en PC, gepresenteerd door Ubisoft op E3 2019, handhaaft het oorspronkelijke uitgangspunt van hackers in een open wereld. Maar deze keer kun je met iedereen spelen die je onderweg tegenkomt – dat wil zeggen, er zijn geen figuratieve personages, alle bestaande personages kunnen worden gespeeld.

De geschiedenis van Watch Dogs Legion

De geschiedenis van het spel, hoewel niet erg origineel, past heel goed bij het voorstel. In een Londen dat gedomineerd wordt door autoritarisme, corruptie en maffia leeft de bevolking op een chaotische en hopeloze manier. Een verzetsorganisatie genaamd DedSec gebruikt echter technologie om te proberen het land te bevrijden van deze politieke en sociale bedreigingen.

De grote trekking in het perceel is dat er geen centraal personage is. Je kunt elke burger zijn, en de verzetsgroep vormen met alle personages die je op de kaart kruist. Om iemand te rekruteren, moet je kleine missies uitvoeren tot ze beschikbaar zijn om zich bij de groep aan te sluiten en zo speelbaar te worden.

Het spel heeft een grote complexiteit, omdat het mogelijk is om het leven van iedereen te volgen, en elk van de personages heeft een zeer sterke persoonlijkheidskenmerken. Ook, alle sterfgevallen in het spel zijn permanent – dat wil zeggen, als een persoon die je controleert sterft in de missie, het is voor altijd, zelfs als je een enorme affiniteit met hen te creëren.

En niet alleen dat: als het personage door de politie wordt opgepakt en bijvoorbeeld in de gevangenis belandt, moet je al je boetedoening tijd afwachten om weer speelbaar te zijn. Tenzij je riskeert in te breken om hem eruit te krijgen.

Watch Dogs Legion graphics zijn ook een hoogtepunt

Vooral met betrekking tot de stad Londen, die met grote perfectie is nagebouwd. Het is de moeite waard om te kijken naar de details rondom en zelfs binnenin de gebouwen – de Engelse bars, bijvoorbeeld, zijn zeer rijk aan details en hebben een perfecte sfeer. Het is de moeite waard om te onthouden dat het spel op de PC DirectX Raytracing zal ondersteunen op machines die zijn uitgerust met NVIDIA GeForce RTX, wat de spelers op dit platform nog meer realisme brengt.

Gameplay

De nieuwe Watch Dogs brengt niets mee wat de oude spellen in de serie niet al hebben. De hacker valt aan, de schietpartij, de diefstal van voertuigen. Alles lijkt erg op wat we al gewend zijn, zelfs in andere open wereldtitels. Met andere woorden: de belangrijkste inzet van Watch Dogs Legion is echt in de innovatie van het spelen met duizenden verschillende persoonlijkheden.

Check hier de gameplay:

Leestip -> Crosscode is de old school rpg voor je moderne console & De Nintendo Switch is de spelcomputer voor iedereen