More #MNLK

Check de nodige kiekjes van Sylvie Meis op Instagram

2 Mins read

Ze is alweer 42 lentes jong, Sylvie Françoise Meis, ooit bekend geworden als bescheiden actrice in Goede Tijden, Slechte Tijden en als presentatrice op Fox kids. Ze trouwde onlangs voor de tweede keer. Maar ze gaat met haar tijd mee en deelt met de regelmaat van de klok de nodige kiekjes op haar Instagram.

Huwelijk met Rafaël Raffa van der Vaart

Natuurlijk denk je onwillekeurig aan de term ‘voetbalvrouw’ vanwege haar kortstondige huwelijk met Rafaël Raffa van der Vaart. Maar daarmee doe je deze veelzijdige vrouw te kort. Naast haar acteerwerk stond ze op de loonlijst bij TMF en MTV, fungeerde ze veelvuldig als fotomodel en maakte ze carrière in Duitsland, terwijl manlief bij HSV Hamburg in de wei stond.

Insta-babe

Als je haar Instagram bekijkt, stuit je op een oneindige verzameling foto’s en die zijn niet bepaald spontaan genomen. Een beetje Insta-babe is voor één simpel fotootje natuurlijk uren bezig met de voorbereiding en prijst zich gelukkig dat het tijdperk van het fotorolletje voorbij is. Anders was La Meis een vaste klant bij de fotowinkel in plaats van dure kledingzaken.

Want eigen carrière of niet, voetbalvrouw of niet, shoppen kan ze en poseren ook! En is het niet in kersverse aanwinsten voor de walk-in, dan maakt ze wel reclame voor haar eigen sieradenlijn Pure, of showt ze haar lingerie: Sylvie Flirty Lingerie.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

The night before you and me became us 🌙♥️ 📸 Photo Credit: Action Press by amazing @tali__photography

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis) op

Getrouwd in Toscane

Helaas, zoekende mannen, droom rustig verder: Sylvie is intussen weer bezet. Ditmaal is de Duitse kunstenaar Niclas Castello (geboren als Norbert Zerbs) de gelukkige. Geheel in Sylvie-stijl ging dat niet op maandagochtend bij het stadhuis, maar werd het een heus prinsessenhuwelijk in het schitterende Toscane: ook dat is uitgebreid te zien op haar Insta. En mocht je haar paginaatje niet gevolgd hebben, dan nog heb je rover gehoord vanwege het enorme mediacircus eromheen, net als met Raffa in 2005. Laat dat maar Sylvie over.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

May the bouquet be tossed 💐 📸 Photo Credit: Action Press by amazing @tali__photography

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis) op

Feedback: info@mnlk.nl

Leestip -> Instagram van Gaby Blaaser & Jutta Leerdam volgen op Instagram en andere social media

Related posts
More #MNLK

De meest populaire Instagram accounts van Nederland

5 Mins read
Bijna iedereen in Nederland die jonger is dan 30 jaar zit wel op Instagram. Het platform is reuze populair, doordat iedereen kan…
Cars & Tech #MNLK

Een storing met Instagram. Waar moet je kijken?

1 Mins read
Instagram is een bekende applicatie waarmee je al je foto’s met de wereld kan delen. Je krijgt er volgers op die graag…
Cars & Tech #MNLK

Jutta Leerdam volgen op Instagram en andere social media

2 Mins read
Er was een tijd dat sporters heel ver van je afstonden. Dat je ze alleen maar zag op televisie, als ze hun…