The Online Lifestyle Magazine 

Drinks & Food #MNLK

Check deze 4 populaire food bloggers

2 Mins read

Koken is in deze eeuw niet langer een vervelend klusje. Het verdient aandacht, liefde en creativiteit. Alleen: niet iedereen is zo handig in de keuken. Sommigen van ons maken er zelfs geen geheim van dat ze water nog aan laten branden, laat staan dat ze een steak medium rare kunnen grillen of een salade in elkaar kunnen draaien. Gelukkig zijn er talloze foodbloggers die je op weg helpen of inspireren. Check deze vier bijvoorbeeld!

4 populaire food bloggers

Rens Kroes

Voor wie zich afvroeg of de Friese schoonheid Doutzen misschien nog een zusje heeft: jawel, en die is niet op de catwalk te vinden. Liever in de keuken. En gelijk heeft ze, want ze is een talentvolle chef met een blog vol gezonde en uitgebalanceerde maaltijden. Ze groeide op in de bakkerij/kruidenierswinkel van haar vader, leerde zichzelf koken en schreef al enkele kookboeken, veelal toepasselijk in deze tijd van glutenvrij, vegetarisch en veganistisch eten. Haar blog bekijk je hier.

The BBQ Bastard

De naam zegt het al: lekker barbecuen met de tips van deze gast: Simon Vanbecelaere. De geur van barbecuerook is bijna een afrodisiacum voor de man die bij het ’s ochtends wakker worden al nadenkt over wat hij vandaag weer eens boven de gloeiende kolen zal hangen, ’s zomers én ’s winters. Nee, barbecuen zal nooit meer hetzelfde zijn met de uitgebreide recepten van de sympathieke Vlaming. Check zijn blog hier.

Chicks love food

En jij maar denken dat je een meisje blij kunt maken met een bloemetje of een bioscoopje. Dat is misschien wel zo, maar deze twee allround kokkinnen zetten hun maaltijd op nummer 1: Chicks Love Food. Nina & Elise bestieren hun keuken met zo weinig mogelijk ingrediënten. Snelle, makkelijke en toch gezonde happen, zij draaien hun handen er niet voor om en brachten onlangs Het Quick Dinners Kookboek uit.

The Dutch Table

Origineel! Een blog enkel en alleen gewijd aan de Hollandse keuken, want die houdt natuurlijk veel meer in dan klapstuk en hutspot. Foodblogger Nicole Holten laat zien wat er nog meer in Nederlandse keukens gebeurt. Van rabarbervlaai tot krentenbol, van bruine bonensoep tot de onverslaanbare bal gehakt. Ook toont het blog een waslijst aan traditionele Hollnadse groenten, de juweeltjes die we hier ondanks ons klimaat wél fatsoenlijk uit de klei kunnen treken. En dat allemaal in prima Engels!

Leestip -> Wat doe je het liefste op je vrije dag?5 tips om lekkere gerechten te maken