The Online Lifestyle Magazine 

Cars & Tech #MNLK

Check deze 6 dikke Lamborghini’s

2 Mins read

Auto’s is iets wat ons altijd zal interesseren en dan natuurlijk vooral als het gaat om dikke exemplaren. Sportwagens staan dan ook hoog op ons lijstje, en ooit een Lamborghini bezitten is toch wel een droom van veel mannen. Het Italiaanse merk dat ooit begon met het produceren van tractoren heeft alleen maar prachtige modellen uitgebracht. Wij selecteerden voor jullie deze 6 dikke Lamborghini modellen, check het hieronder!

Lamborghini Miura P400

Waarschijnlijk niet het meest bekende model van Lamborghini, maar de Miura verdiend toch echt een plekje in deze lijst. Dit is namelijk de allereerste supercar ter wereld en ook een van de meest iconische modellen die Lamborghini maakte. In de tijd dat hij uitkwam was het een revolutionair model en de snelste auto tot dan toe. Inmiddels is deze uitvoering waarschijnlijk alleen nog maar meer waard geworden.

Lamborghini Huracán

De eerste dikke sportauto in deze lijst die je ‘regelmatig’ voorbij ziet komen als we het over Lamborghini’s hebben. De Huracán mag zich met recht een supercar noemen en zou ook op het circuit niet misstaan. Het hoekige ontwerp, typisch voor Lamborghini, en de supersnelle V10 motor maken van dit model een snelle en stijlvolle wagen.

Lamborghini Urus

Een paar jaar geleden kwam Lamborghini met iets nieuws, een SUV-sportwagen. De Urus staat op een platform van de Volkswagen Groep, waarmee de Duitse invloed duidelijk aanwezig is. Toch is het een echte Lamborghini, zeker als je achter het stuur kruipt en voelt de Urus rijdt.

Lamborghini Aventador

De Lamborghini Aventador is de opvolger van de Murciélago, die in 2010 uit de productie ging. Het gewicht van deze auto was veel minder dan bij de voorgangers. Hierdoor werd de auto nog sneller. De Aventador is in 2011 gepresenteerd en dankt zijn naam aan een stier. Een en al power!

Lamborghini Estoque

Wellicht denk je; deze heb ik nog nooit gezien. Dat klopt, want hij is nooit op de markt gekomen. En dat is jammer, want een Lamborghini sedan was natuurlijk geweldig geweest. Hij werd gepresenteerd in 2008 maar door de crisis kwam er een streep door de Estoque. Wie weet komt hij, of een andere Lamborghini sedan, ooit alsnog op de markt.

Lamborghini Gallardo

Op de eerste plaats kan er maar een staan, de Lamborghini Gallardo. Dit is de tot nu toe best verkopende Lamborghini ooit, en staat bekend als de eerste ‘te betalen’ Lambo. Dat is natuurlijk wel relatief, voor de meesten is het alsnog niet weggelegd. Hoe dan ook, de Lamborghini Gallardo is een heerlijke sportwagen.

Leestip -> Zie hier de MANSORY Bentley Flying Spur – Excellent Sedan
Leestip -> De Mansory Lamborghini Urus – een knotsgekke super-SUV

Related posts
Cars & Tech #MNLK

Welke Lamborghini's rijden er rond in Nederland?

5 Mins read
Lamborghini is volgens veel autoliefhebbers een van de beste, stoerste en meest premium merken in de auto industrie. Iedereen wordt laaiend enthousiast…