Relax & Travel #MNLK

Check het waanzinnig mooie Kuredu Island Resort & Spa op de Malediven (!)

1 Mins read

Als je denkt aan een prachtige tropische bestemming, dan kom je vrij snel uit op de Malediven. Denk aan het koraalblauwe water en de prachtige palmbomen die naar je wuiven. Je kunt verblijven op meer dan 3.000 eilandjes waarvan de meeste onbewoond zijn, dit worden ook wel de atollen genoemd. Verblijf in een luxe resort terwijl je kunt baden in waanzinnige luxe. Bekijk de zonsopkomst boven de koraalblauwe zee en geniet van het spectaculaire uitzicht over de oceaan. Laat je verrassen door het prachtige Kuredu Island Resort & Spa op de Malediven.

Laat je verrassen door het Kuredu Island Resort & Spa (!)

Een vakantie op dit park is een ervaring alsof je voor het eerst het paradijs bezoekt. Je kunt verblijven in verschillende accommodaties vol luxe en natuurlijk met alle privacy alsof je alleen verblijft op het eiland.

YouTube video

De mooiste accommodaties om te verblijven zijn natuurlijk de Beach of watervilla’s. Bij de watervilla’s verblijf je midden in de Indische Oceaan. Het eerste wat je kunt doen als je wakker wordt is een duik nemen in het koraal blauwe water. De watervilla’s zijn voorzien van twee terrassen waar je heerlijk in de zon kunt liggen dichtbij het water.

Als je kiest voor de suite dan is de villa ook nog voorzien van een bubbelbad. Je kunt zo echt een unieke vakantie ervaren zoals je het zou verwachten op de Malediven.

YouTube video

Ben je meer van het strand? Kies dan voor één van de unieke strandvilla’s waarbij je huisje rechtstreeks op het strand staat. Geniet van de luxe zoals een eigen bubbelbad in je huisje. Uiteraard heb je nog steeds een prachtig uitzicht over de Indische Oceaan. Naast genieten van alle privacy is er nog meer te beleven in je eigen villa aan het strand.

  • Leer duiken in de Indische Oceaan en ontdek de onderwaterwereld
  • Laat jezelf verwennen in de Spa
  • Geniet van een romantisch diner aan het strand
  • Boek een excursie naar andere eilanden in de omgeving

Beleef je eigen romantische vakantie in het luxe Kuredo resort en ontdek samen de Malediven.

Related posts
Relax & Travel #MNLK

Altijd al de grote wens gehad om te kunnen duiken met walvishaaien en mantaroggen?

1 Mins read
Dan ben je op de Malediven op het juiste adres! Van april tot november, tijdens de aanvoering van planktonrijk water, bestaat er…
Relax & Travel #MNLK

Overnachten in een heuze watervilla is een absolute droom voor ons!

1 Mins read
Een verblijf op de Maldiven in een watervilla is een droom die veel mensen op hun netvlies krijgen wanneer zij denken aan…
Relax & Travel #MNLK

Flaneren op Nikki Beach Saint Tropez

1 Mins read
Nikki Beach Saint Tropez ligt in Saint Tropez te Frankrijk aan het prachtige strand Pampelonne Beach. De luxe strandclub is in 2002…