The Online Lifestyle Magazine 

Business & Luxury #MNLKMind & Soul #MNLK

De 7 best bekeken video’s van Clark Kegley’s Youtube-kanaal Refusing to Settle

2 Mins read
Stop Settling, Start Living. Deze sterke quote van fanatieke duizendpoot Clark Kegley is een uitspraak die al meer dan een jaar in mijn systeem zit. Deze gozer is één van de inspiratiebronnen geweest voor het oprichten van MNLK. Zijn vele tips over geld verdienen, ondernemen, mindset en hoe je jezelf kunt ontwikkelen tot een productiever persoon hebben bijgedragen aan de oprichting van Mannelijk Magazine. Laat je ook charmeren door zijn fanatieke video’s en voordat je het weet settle je niet meer met middelmatigheid, maar ben je juist meer gas dan ooit aan het geven!

Clark heeft op zijn Youtube-kanaal (184.000 abonnee’s) meer dan honderden video’s geschoten over een veelvoud van interessante onderwerpen die je helpen bij het realiseren van je doelen. Zijn 7 best bekeken video’s zijn een goed voorbeeld van wat hij zoal vertelt. Ze variëren van boekrecensies (met de beste tips van dat boek) tot hoe je het beste een journaal bijhoudt tot tips hoe jij ook stinkend rijk kunt worden.


Check ook: Dit zijn de 7 best bekeken video’s van TED


7. The Ultimate Guide to Keeping a Journal | The Best Book You’ve Ever Read

Clark is een groot voorstander van het bijhouden van een uitgebreid journaal. Dit is hoe hij het doet.


6. 10 Best Ideas | THINK AND GROW RICH | Napoleon Hill | Book Summary

Het boek ‘Think and Grow Rich‘ is één van de beste boeken die ik ooit heb gelezen. Deze klassieker uit de jaren 30 is een must-read voor elke ondernemer. Het geheim van rijk worden is namelijk je mindset. Clark legt graag de 10 beste ideeën uit dat boek uit.


5. How to Become Rich – 7 Secrets All Self-Made Millionaires Use

Wat zijn de 7 karaktertrekjes die miljonairs delen? Clark heeft het voor ons uitgezocht!


4. How to NOT Get Nervous Speaking in Front of People

Ben jij net als ik een nerveus wrak als je moet spreken voor een groep mensen? Luister dan ook graag even naar zijn tips over ‘public speaking’.


3. 10 Best Ideas | How to Win Friends and Influence People | Dale Carnegie | Book Summary

Heb jij vaak onrust over je interacties met mensen? Heb je vaak stress van sociale botsingen? Misschien ligt dat juist dan aan jou! In het briljante boek ‘How to Win Friends and Influence People‘ leer je hoe je beter met mensen om kunt gaan. Clark ligt de 10 beste ideeën uit dit boek uit.


2. How to Save Money | 7 Surprising Ways to Save Over $11,000 in 6 Months

Sparen is verdomd moeilijk anno 2018. Alles is duurder dan ooit, alles is leuker dan ooit. Hoe spaar je dan in godsnaam ooit voor dat huis, of die auto, of om je eigen bedrijf te beginnen? Clark heeft een boel goede tips voor ons in petto!


1. How to Sell A Product – Sell Anything to Anyone with The 4 P’s Method

Niet de 4 P’s zoals wij die kennen (Plaats, Product, blabla), Clark heeft het juist over ‘Promise, Picture, Proof en Pitch‘. Dankzij deze tips snap jij hoe je elk product aan de man kunt brengen. Zo genereer je meer sales, verdien je meer geld en kun je jouw doelen bereiken. Of beter gezegd; Stop Settling, Start Living!

Check ook: Dit zijn de 7 best bekeken video’s van Big Think

Related posts
Business & Luxury #MNLK

Waarom je een persoonlijke webpagina over jezelf moet hebben

2 Mins read
Wil je meer succes op het internet? Heb dan een persoonlijke webpagina! Veel mensen zijn hier nog steeds niet van overtuigd, maar…
More #MNLK

Nog een paar tips om misschien nog wat beter te kunnen slapen

2 Mins read
Slapen… We doen het allemaal. De een wat meer dan de ander. De een heeft er meer moeite mee en ligt halve…
More #MNLK

Leuke ideeën om je huis in te richten

2 Mins read
Onze woning is de plek waar we ons thuis voelen, waar we even tot rust komen en onszelf kunnen zijn. Het huiselijk…