The Online Lifestyle Magazine 

More #MNLK

Combineer kwaliteit en stijl met deze motorhelm

2 Mins read

Motorrijden is voor veel mannen een ultieme mix van vrijheid, adrenaline en ontspanning. Het is natuurlijk ook heerlijk om bij goed weer met een dikke motor over de weg te scheuren. Toch zijn er ook veel mensen huiverig als het gaat om motorrijden vanwege de gevaren die het met zich mee kan brengen, bezorgde moeders voorop. Het is en blijft een risico om zonder bescherming van een chassis met hoge snelheden over de weg te racen. Daarom vinden wij het van groot belang dat je een goede motorhelm draagt die je beschermt tegen onverhoopte ongevallen. En het allerliefst willen we dat dit er ook nog eens stijlvol uitziet. Wij hebben deze helm voor je gevonden.

Wat maakt motorrijden zo dik

We noemden al even wat dingen hierboven, maar kom op. De vrijheid, adrenaline en het pure genieten maken het motorrijden zo mooi, al helemaal als je dit samen met je vrienden kan beleven. Met de auto van A naar B is een routineklus, met de motor kun je het veel avontuurlijker maken. Daarnaast heb je veel meer mogelijkheden om mooie plekjes te ontdekken, omdat je makkelijker kunt stoppen en op meer plekken kunt komen. Bovendien sta je nooit meer in de file, wat natuurlijk ook gewoon heerlijk is. En als laatste; de vrouwen schijnen er goed op te gaan. Niet de hoofdreden natuurlijk, maar wel lekker meegenomen toch?

Veilig en legaal motorrijden

Hoe stoer en chill motorrijden ook is, zonder rijbewijs de wegen onveilig maken juichen wij niet bepaald toe. Je brengt zowel jezelf als anderen in gevaar. Om gewoon legaal de weg op te mogen op de motor moet je eerst wat examens behalen. Dit zijn sowieso je theorie, praktijkexamen voertuigbeheersing en praktijkexamen verkeersdeelneming. Als je deze in the pocket hebt kan het genieten gaan beginnen. Maar niet zonder helm natuurlijk, voor je eigen veiligheid en een gerust gevoel voor de mensen om je heen.

De ideale motorhelm

Omdat wij de goede zaken in het leven graag combineren zijn we op zoek gegaan naar een stijlvolle motorhelm die jou alle veiligheid biedt. We vonden de ROOF Boxer V8 motorhelm. Dit is een systeemhelm van glasfiber die is voorzien van een pilotvisor en een overklapbaar kinstuk. Het mooie van de ROOF Boxer V8 is de grote ventilatie bovenop, wat vooral bij lekker weer niet overbodig is. De helm is volledig goedgekeurd en veilig verklaard, dus daar hoef jij je geen zorgen om te maken. En qua uiterlijk is hij bij ons ook volledig door de keuring gekomen. Dé ideale helm dus!

Leestip -> Mannelijke man Jason Momoa over zijn passie voor motoren: ‘Where the Wild Stomped In’ & De duurste motoren

Related posts
More #MNLK

Dit is de waarde van een goede motorhelm

1 Mins read
Ga je een motor aanschaffen? Dan is het in ieder geval verplicht om een goede motorhelm aan te schaffen. Je kiest hiermee…