The Online Lifestyle Magazine 

Mind & Soul #MNLKSoul #MNLK

Confronterend en toch essentieel: ‘Watch This Video Before You Die’

1 Mins read

Wat zou je willen gedaan hebben voordat je dood bent? Het is een zware vraag, maar o zo essentieel om je focus terug te brengen naar wat je echt, maar dan ook écht belangrijk vindt!

Stop met wat je aan het doen bent en beantwoord deze prangende vraag!

Wereldreis 2020

Ik ben mij uiterst bewust van mijn sterfelijkheid. Ik heb altijd een haastig gevoel in mijn hoofd dat ik op moet schieten met hele gave dingen doen, met mooie doelen bereiken en met genieten van elk moment in dit kostbare leven. Het gevoel bekruipt me dat het grote gros van de mensen dit niet zo ervaren. Nou, ik wel. En daarom ga ik in maart en april van 2020 op wereldreis!

The Big One, noem ik e’m. Mijn grote droom komt uit: ik word een wereldreiziger! We zullen in twee maanden maar liefst 8 landen bezoeken, waaronder Jordanië, India, Singapore, Japan en Amerika (Texas, yeehah!).

Waarom doe ik dit ‘nu’ al? Omdat er haast bij geboden is heren! Je moet niet wachten tot je pensioen om grote dingen te doen of ‘zodra de kids uit huis zijn blabla’. Er is een grote kans dat je het pensioen niet eens haalt. Nu ben je jong, fris, gezond, sterk, ambitieus en avontuurlijk ingesteld. Dat kan allemaal anders zijn zodra je ouder begint te worden. Kinderen, verantwoordelijkheden, rekeningen, gedoe, gezeik, climate change, je gezondheid… het zijn allemaal factoren die je kunnen belemmeren om je dromen uit te laten komen. Nu is de tijd. En nu is er haast.

Stel je dromen niet uit, wat het ook mag zijn, start er vandaag mee. Voordat je het weet ben je hartstikke dood…


Watch This Video Before You Die

In deze ijzersterke video van Matt D’Avella wordt je geconfronteerd met je eigen mortaliteit. En dat is maar goed ook, want je zul eindelijk stoppen met wat je niet wil doen en wél gaan doen wat je écht graag wil doen.


Lees ook: Dit zijn de top 5 onderwerpen waar mensen op hun sterfbed spijt van hebben
Related posts
Mind & Soul #MNLKSoul #MNLK

Door tijdelijk geheel te stoppen met social media, kun je jouw gedrag met je smartphone voorgoed veranderen

1 Mins read
De smartphone is een dopamine-machine die afhankelijk is van zijn slaven. Je wil constant een lekker shotje en de telefoon geeft je…
Mind & Soul #MNLKSoul #MNLKSport & Lifestyle #MNLK

David Goggins motivatievideo: het taaie doch rechtvaardige advies wat je nodig hebt

1 Mins read
Er is geen man die mij meer weet te motiveren om gas te geven dan eindbaas David Goggins. Deze keiharde veteraan der…
Business & Luxury #MNLK

Robert Kiyosaki van Rich Dad Poor Dad: 'The Truth about Money'

1 Mins read
Als het gaat om rijk/vermogend worden, dan zijn er maar weinig die het spelletje snappen. Robert Kiyosaki snapte het spelletje al in…