The Online Lifestyle Magazine For Him

More #MNLK

Conor McGregor: zijn beste momenten

1 Mins read

Conor “Notorious” McGregor is één van de bekendste sporters ter wereld en met voorsprong de rijkste UFC-vechter. De Ier die van elk gevecht een gemediatiseerd evenement kan maken heeft de voorbije jaren voor heel wat topmomenten binnen zijn sport gezorgd. De vernietiging van José Aldo in 13 seconden, de eerste vechter in de UFC-geschiedenis die een dubbele kampioen werd, de kamp met Mayweather en ga zo maar door. Alles wat McGregor doet is groots. Maar wat zijn nu eigenlijk zijn beste momenten, zijn highlights?

Het prille begin van Conor McGregor

Iedereen kent McGregor van zijn tijd in de UFC, maar zonder de periode ervoor was de man nooit in de UFC geraakt. In december 2012 pakte Conor zijn eerste titel bij de vedergewichten door voor Cage Warriors Ivan Buchinger in de eerste ronde knock-out te slagen. Zonder deze overwinning geen contract bij de UFC. Daar maakte Notorious zijn debuut in april 2013 met een klinkende zege, na slechts 67 seconden, tegen Marcus Brimage.

Voor het thuispubliek

Het is juli 2014 en reeds in zijn derde gevecht voor de UFC is hij een headliner. In Dublin, voor eigen publiek, slaat hij Diego Brandão in de eerste ronde knock-out met een stevige linkse. Alsof dat geen statement genoeg was sprak de Ier ook nog eens klare taal in het interview na de kamp: “er is niemand ter wereld die mij hier kan kloppen”.

Kampioen

Na de terugtrekking van regerend wereldkampioen José Aldo (ribblessure) vecht McGregor tegen Chad Mendes voor de interim-titel. In de tweede ronde gaat Mendes neer en proeft McGregor voor het eerst van de “belt”. Wanneer in december van datzelfde jaar Aldo toch zijn titel komt verdedigen pakt Notorious uit met één van de beste momenten ooit in de UFC. In exact 13 seconden slaat hij José Aldo knock-out. Wat een statement.

Dubbele titel en “the money fight”

In november 2012 verslaat McGregor Alvarez om de eerste dubbele wereldkampioen ooit in de UFC te worden. Naast de regerend wereldkampioen bij de weltergewichten wordt hij nu ook regerend wereldkampioen bij de lichtgewichten. Dit leidt, samen met zijn sprankelende persoonlijkheid, tot de befaamde “Money fight” met Mayweather in 2017. Dit legendarische gevecht oversteeg twee sporten en maakte van McGregor een ontzettend rijke man.

Leestip -> Dit zijn de rijkste boksers ter wereldZwaargewicht bokser Deontay Wilder op bezoek bij de podcast van Joe Rogan

Related posts
Sport & Lifestyle #MNLK

Check het Instagram account van Conor McGregor

3 Mins read
Connor McGregor is een wereldwijd erg bekende MMA-vechter uit Ierland. McGregor won diverse wereldtitels, waarmee hij een behoorlijke aanhang aan fans opbouwde….
Drinks & Food #MNLKSport & Lifestyle #MNLK

Een dag eten zoals vechtersbaas Conor McGregor (zijn welterweight dieet!)

1 Mins read
Aseel Soueid zal inmiddels een beetje bekend staan om deze video’s waarin hij eet als een bekend atleet. Ditmaal is het dieet…
Sport & Lifestyle #MNLK

Een dag het dieet volgen van MMA-superster Conor McGregor

1 Mins read
De controversiële MMA-superster ging na het behalen van de dubbele wereldtitel in november 2016 in enkele jaren van een halfgod-status naar lompe…