The Online Lifestyle Magazine 

Sport & Lifestyle #MNLK

Conor McGregor’s Net Worth

1 Mins read

Conor McGregor is één van die sporters waarbij er geen tussenweg is: je houdt van zijn stijl of je hebt er een hekel aan. Hoe dan ook is McGregor een figuur en een naam die zijn sport ver overstijgt. Hij is zonder enige twijfel één van de bekendste MMA-vechters aller tijden. Zijn arrogante optreden en on point branding hebben van de Ier dan ook een multimiljonair gemaakt. Binnen het UFC-circuit is McGregor met een gigantische voorsprong de rijkste. Maar heeft de Ier nu eigenlijk binnen gehaald? Wat is het vermogen van Conor “notorious” McGregor?

Een korte geschiedenis

Conor McGregor werd in 1988 geboren in Crumlin, Ierland. Als kleine uk begon hij met voetballen, maar schakelde op twaalfjarige leeftijd over op boksen. Toen hij als zeventienjarige op leercontract werkte in de loodgieterij leerde hij de UFC kennen. McGregor besloot de sport een kans te geven en maakte zijn debuut een jaar later met een klinkende overwinning.

In deze periode was een artikel over zijn vermogen snel geschreven: de man verdiende per week rond de 200 euro dankzij de sociale zekerheid. Dat veranderde toen McGregor in februari 2013 een contract tekende bij de UFC. Vanaf dat moment moest “Notorious” zich nooit meer zorgen maken om zijn financiële situatie.

De verdiensten / vermogen van Conor McGregor

McGregor heeft in zijn carrière zo’n 235 miljoen dollar binnengehaald. Opvallend is dat ongeveer de helft van dat vermogen teruggevoerd kan worden naar de sterk gemediatiseerde kamp met bokser Floyd Mayweather. Daarnaast kwam er ook een stevige brok wisselgeld bij door de kamp met Khabib Nurmagomedov.

Ook het contract dat McGregor in september 2018 tekende met de UFC (een deal voor acht gevechten) legde hem geen windeieren. Naast het salaris dat McGregor doorheen zijn carrière heeft ontvangen is hij ook de blije ontvanger van heel wat sponsordeals met bedrijven als Burger King en Beats by Dre. Alles samen kan de inkomstenstroom van Conor geschat worden op zo’n 240 miljoen dollar. Let wel op: dit is een bruto bedrag voor belastingen. Het netto vermogen van de Ier ligt rond de 125 miljoen dollar.

Lees hier verder:

Feedback: info@mnlk.nl

Related posts
Sport & Lifestyle #MNLK

Check het Instagram account van Conor McGregor

3 Mins read
Connor McGregor is een wereldwijd erg bekende MMA-vechter uit Ierland. McGregor won diverse wereldtitels, waarmee hij een behoorlijke aanhang aan fans opbouwde….
More #MNLK

Conor McGregor: zijn beste momenten

1 Mins read
Conor “Notorious” McGregor is één van de bekendste sporters ter wereld en met voorsprong de rijkste UFC-vechter. De Ier die van elk…
Drinks & Food #MNLKSport & Lifestyle #MNLK

Een dag eten zoals vechtersbaas Conor McGregor (zijn welterweight dieet!)

1 Mins read
Aseel Soueid zal inmiddels een beetje bekend staan om deze video’s waarin hij eet als een bekend atleet. Ditmaal is het dieet…