The Online Lifestyle Magazine 

More #MNLK

Crypto’s in de sportwereld: steeds populairder

1 Mins read

Crypto’s winnen wereldwijd al een hoop terrein, maar ook in de sportwereld wordt dit nu nog verder uitgebreid. Bitvavo, het grootste Nederlandse handelsplatform voor cryptovaluta, is sinds maart dit jaar de nieuwe partner van de Koninklijke Nederlandse Voetbalbond (KNVB). Deze samenwerking, welke tenminste tot 2024 loopt, biedt de kans om de mogelijkheden van digitale innovatie te onderzoeken voor de voetbalwereld.

Partnerschap met KNVB

De KNVB is voor de gemiddelde Nederlander een bekende naam. Door het partnerschap dat Bitvavo is aangegaan bieden ze miljoenen Nederlandse voetballiefhebbers de kans om mee te gaan in deze nieuwe digitale economie. Door deze samenwerking aan te gaan vergroot men de zichtbaarheid als marktleider in Nederland en jaagt men de ambitie na om het grootste crypto-platform in Europa te worden. De naam van Bitvavo zal de komende jaren zichtbaar zijn bij landelijk spelende clubs, maar ook op lokaal niveau.

Bitvavo wil de sport, competitie, prestaties, het vertrouwen en de gemeenschap ondersteunen. De KNVB is dus de perfecte partner om deze waarden te kunnen uitdragen! Samen met de KNVB hoopt men de digitale economie toegankelijker te kunnen maken voor een (nog) breder publiek.

Veilig platform

Bitvavo biedt een veilig platform waarop het mogelijk is om digitale valuta op een eenvoudige manier te kunnen kopen, verkopen en bewaren. Maar liefst 1,6 miljoen Nederlanders bezitten crypto’s en meer dan 1 miljoen hiervan zijn al klant bij Bitvavo. Omdat steeds meer mensen ervoor kiezen om digitale valuta onderdeel te maken van hun beleggingsportefeuille, groeit deze markt enorm.

Lage en transparante tarieven

Bitvavo biedt lage en transparante tarieven aan, wat ervoor zorgt dat het voor een ieder toegankelijk wordt en blijft. De eenvoudig (en veilig) te gebruiken app geeft je een duidelijk overzicht. Er wordt een breed scala (meer dan 150 verschillende) aan crypto valuta getoond, zodat je als klant wat te kiezen hebt. De meest bekende zijn Bitcoin, Ethereum en Cardana.

Wereldwijd steeds meer aanbieders digitale valuta

Er zijn wereldwijd steeds meer handelsplatformen en aanbieders die kiezen voor digitale valuta als het gaat om sponsoring van sport. Dit komt omdat crypto’s binnen een vrij korte tijd zijn omarmd door een groot publiek. Ook nieuwe merken kiezen vaak voor sportsponsoring.

Feedback: info@mnlk.nl

Lees ook: Hier moet je op letten bij het openen van een zakelijke betaalrekening

Related posts
More #MNLK

Dit is Crypto. Kansen en risico's

2 Mins read
Je hebt het in de afgelopen jaren ongetwijfeld voorbij horen komen in het nieuws, van vrienden, familie of wellicht in je eigen…
More #MNLK

Waarom handelen met cryptobroker Litebit een verstandige keuze is 

2 Mins read
Cryptocurrency is sinds de explosieve groei van de Bitcoin nog nooit zo populair geweest. Over de hele wereld worden ze gemined en…
Business & Luxury #MNLK

Geld over om te investeren? Overweeg deze vier opties!

2 Mins read
Elk jaar verlies je enkele procenten van je geld als je niets doet met je spaargeld dat A) contant in huis ligt…