The Online Lifestyle Magazine 

Sport & Lifestyle #MNLK

Dankzij de fitnesstips van Anthony Kruijver ga jij flink vooruitgang boeken

1 Mins read

Ben jij dat zwembandje helemaal zat? Krijg je maar geen stevige borstkas en dito spierballen? Dan is het tijd om te luisteren naar mensen die het spelletje al gespeeld hebben.

Fanatiekeling Anthony Kruijver helpt mensen graag via zijn informatieve Youtube-vlogs op weg naar een afgetraind lijf. En een goede body wordt zowel in de gym als in de keuken gekweekt. In de onderstaande video’s ga je ontdekken welke supplementen je niet nodig hebt, hoe je die gewenste sixpack kweekt, hoe je beter kunt bankdrukken en wat je zoal kan eten als je in spier aan wil komen.

Lees ook: Volgens Anthony Kruijver zou je deze supplementen beslist in huis moeten halen!
Related posts
Sport & Lifestyle #MNLK

De betekenis van voedingssupplementen bij sport

2 Mins read
Voedingssupplementen zijn al jaren populair. Voorstanders zeggen dat voedingssupplementen een “must” zijn, omdat onze moderne, bewerkte voeding niet voldoende stoffen meer bevat….
Sport & Lifestyle #MNLK

Hoe val je af en bouw je spiermassa op?

2 Mins read
Een groot deel van de bevolking is te zwaar en lijdt aan obesitas. Dit wordt voor het overgrote deel veroorzaakt door verkeerd…
More #MNLK

3 verschillende sporttassen voor heren

2 Mins read
Afhankelijk van de activiteit die je van plan bent in de sportschool te doen, zal het zeer waarschijnlijk bepalen welk type sporttas…