The Online Lifestyle Magazine 

Mind & Soul #MNLKSoul #MNLKSport & Lifestyle #MNLK

David Goggins motiveert je binnen 2 minuten om vandaag vol gas te geven!

1 Mins read

Als ik iemand respecteer, dan is het eindbaas David Goggins wel. Deze taaie motherf**cker weet als geen ander wat ‘mind of matter’ in de praktijk betekent.

Mocht je vandaag even geen discipline hebben om buiten jezelf te gaan, dan adviseer ik je aan om twee minuten te luisteren naar David Goggins. De korte speech van deze held is de trap in de kont die je vandaag nodig hebt!

Check ook: Boekrecensie: ‘Can´t Hurt Me´ van David Goggins

De Amerikaan David Goggins, 43, is een one of a kind monster. Deze taaie gozer heeft namelijk zijn mindset omgetoverd van zwak en bang naar hard en sterk. Hierdoor weet hij zijn lichaam te pushen zodat het een perfect geoliede machine is die onwerkelijke prestaties kan leveren. Hij zoekt bewust het oncomfortabele op om zo zowel fysiek als mentaal sterker te worden. Hij bouwt volgens eigen zeggen niet alleen eelt op zijn handen, maar ook op zijn karakter. Als je meer ‘mental toughness’ wil, dan moet je beslist luisteren naar de opgedane wijsheid van ‘The Toughest Man Alive’.

Related posts
More #MNLK

Nog een paar tips om misschien nog wat beter te kunnen slapen

2 Mins read
Slapen… We doen het allemaal. De een wat meer dan de ander. De een heeft er meer moeite mee en ligt halve…
More #MNLK

Leuke ideeën om je huis in te richten

2 Mins read
Onze woning is de plek waar we ons thuis voelen, waar we even tot rust komen en onszelf kunnen zijn. Het huiselijk…
Mind & Soul #MNLK

16x motiverende quotes en uitspraken

1 Mins read
Een quote of een uitspraak kan jou inspireren, je leven veranderen en tot succes leiden. Bijvoorbeeld om te beginnen met sporten, of…