David Goggins weet je als geen ander te motiveren om zowel fysiek als mentaal sterker te worden

David Goggins is a retired Navy SEAL and former USAF Tactical Air Control Party member who served in Iraq and Afghanistan. He is an ultramarathon runner, ultra-distance cyclist, triathlete and world record holder for the most pull-ups done in 24 hours.

De Amerikaan David Goggins, 43, is een one of a kind monster. Deze taaie gozer heeft namelijk zijn mindset omgetoverd van zwak en bang naar hard en sterk. Hierdoor weet hij zijn lichaam te pushen zodat het een perfect geoliede machine is die onwerkelijke prestaties kan leveren. Hij zoekt bewust het oncomfortabele op om zo zowel fysiek als mentaal sterker te worden. Hij bouwt volgens eigen zeggen niet alleen eelt op zijn handen, maar ook op zijn karakter.

Als je meer ‘mental toughness’ wil, dan moet je beslist luisteren naar de opgedane wijsheid van ‘The Toughest Man Alive’.

 


David Goggins bezocht gisteren de podcast van Joe Rogan waar hij in 2 uur en 17 minuten uit de doeken doet hoe het kan dat hij zulke ongelooflijke prestaties kan leveren. Zijn nieuwe boek ‘Can’t Hurt Me’ wordt tevens uitgebreid besproken.

Deze podcast is ook te luisteren als MP3 via The Joe Rogan Experience site.


Check ook graag

1. The Happiness Fallacy: geluk najagen is een misvatting!

2. Snel afvallen: 5 sterke praktische tips om zo snel mogelijk kilo’s vet te verliezen!

3. Mannelijk Magazine volgen op Instagram >

4. Reis+fotoverslag: een week roadtrippen door IJsland

5. Gedachtegang #14: Onrust is wat ons drijft naar roken, sle…