The Online Lifestyle Magazine 

Mind & Soul #MNLKSport & Lifestyle #MNLK

DAY1 documentaire: Terug naar de Basis (over workouts en fitness met JayJay Boske)

1 Mins read

Ben je pas begonnen met sporten in de sportschool of ben je van plan te beginnen? Bekijk deze DAY1 docu dan aandachtig. JayJay Boske heeft namelijk genoeg te vertellen over het sportwereldje. Wat zijn voorkomende fouten en wat voor eten stoppen we eigenlijk wel niet in ons lichaam? Je krijgt er antwoord op in deze documentaire.

JayJay Boske maakt normaal gesproken ook video’s over sporten en voeding, maar dit is toch wel even iets anders. Hij gaat samen met Martyn de Jong van Men’s Health in gesprek over de wereld in de sportschool. Hij hoopt met deze docu vooral starters en jonge mannen te laten hoe je een gezond fit lijf kweekt.

Ook gaat hij in gesprek met Niek Roozen, acteur en Youtuber. Hij vond zichzelf niet fit en ging algauw van ‘plank naar kast’. Niek vertelt in de documentaire dat hij zelfs regelmatig bang was in de sportschool. Volgens hem wordt je namelijk veel aangekeken als dunne jongeman. Dit en meer in deze leerzame docu van de charismatische JayJay.

Laat deze documentaire een inspiratiebron voor jou zijn om te starten met je journey to fitness!

Lees ook: De redactie Buzzfeed traint 30 dagen lang als een Instagram Fitnessmodel
Related posts
Sport & Lifestyle #MNLK

De beste tips voor het kopen van een fitnessbank

2 Mins read
Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van thuis sporten. Een workout at home garandeert rust en privacy en bespaart je de reistijd…
More #MNLK

Leuke ideeën om je huis in te richten

2 Mins read
Onze woning is de plek waar we ons thuis voelen, waar we even tot rust komen en onszelf kunnen zijn. Het huiselijk…
Sport & Lifestyle #MNLK

Oefeningen om de bilpartij te trainen

2 Mins read
Om ons lichaam zo goed mogelijk in shape te houden, bezoeken we normaal gesproken massaal de sportschool. Met name bij de dames,…