The Online Lifestyle Magazine 

Cars & Tech #MNLK

De 10 populairste Youtube kanalen ter wereld

1 Mins read

Het mag stilaan duidelijk worden dat Youtube geen trend is, maar een nieuwe vorm van entertainment. Maar welke zijn nu de populairste Youtube kanalen?

10x de meest populaire Youtube kanalen ter wereld

10. WWE

Wie houdt van professioneel worstelen, zal deze afkorting wel kennen. World Wrestling Entertainment biedt hun volgers heel wat content met de beste shows en exclusieve clips. Je kunt er zelfs ook volledige wedstrijden op bekijken.

9. 5-minute crafts

Dit doe-het-zelf kanaal heeft iets te bieden voor iedereen, en daar ligt wellicht het grote succes. Je vindt er filmpjes met badkamer hacks die het leven makkelijker maken of filmpjes met kook hacks.

8. SET India

Dit entertainment kanaal biedt heel wat Hindoe-gerelateerde content aan. Het is eigendom van een Indisch televisiekanaal met dezelfde naam. En het zal je niet verrassen dat ze heel wat series aanbieden.

7. Sports

Niets zo populair als sport en dit kanaal biedt dan ook een divers sportgerelateerd aanbod. Van hoogtepunten tot zelfs volledige wedstrijden.

6. Cocomelon – Nursery Rhymes

Het succes van dit kanaal wijst erop dat Youtube een erg jong publiek aanspreekt. Het kanaal biedt filmpjes met liedjes en tekenfilms die ouders makkelijk kunnen inzetten op de allerkleinsten te entertainen.

5. Gaming

Dit kanaal komt van Youtube zelf uit en verzamelt game-gerelateerde content van andere Youtube kanalen. Hét kanaal voor gamers dus.

4. PewDiePie

Dit kanaal van een Zweedse comedian heeft altijd al tot de populairste kanalen gehoord op Youtube. Hij streamt heel wat filmpjes van zichzelf terwijl hij aan het gamen is, maar zijn grote succes komt voort uit zijn rivaliteit met een andere Youtuber.

3. Music

Net als Gaming is dit een Youtube gegenereerd kanaal die de beste muziekclips verzamelt die het platform biedt.

2. Youtube Movies

Dit kanaal biedt niet echt nieuwe content aan, maar is het hub waar je films via Youtube kan huren of kopen. Je kunt ook betalen om series te bekijken.

1. T-Series

Deze Indische film- en platenfirma is het meest gevolgde Youtubekanaal. Het biedt een grote verzameling aan muziekvideo´s en trailers.

Related posts
Gaming #MNLK

Als jij een doorgewinterde gamer bent is de kans groot dat je al hebt gekeken naar de PS5 of Xbox Series X

3 Mins read
Deze nieuwe consoles zijn inmiddels een paar maanden uit, en ze zijn helemaal geweldig voor jullie mannen die van goede graphics en…
Gaming #MNLK

NBA 2K21 - Release - gameplay en meer!

1 Mins read
NBA 2K gaat alle lange tijd mee. Nu we 2021 naderen is het dan ook bijna tijd voor de release van NBA…
Gaming #MNLK

Crosscode is de old school rpg voor je moderne console

1 Mins read
Met de game Crosscode hebben de mensen van Radical Fish Games een old school role playing game gemaakt die een verademing is…