The Online Lifestyle Magazine 

Business & Luxury #MNLKMind & Soul #MNLK

De 10 video’s die Joel Beukers kijkt voor zijn portie motivatie

1 Mins read

De man van goud, Joel Beukers, timmert aan de weg als geen ander. Deze afgetrainde eindbaas heeft immense successen bereikt in korte tijd. Enkele jaren geleden had hij nog een dikke studieschuld, was hij single en woonde hij nog bij zijn ouders, nu heeft hij meerdere gouden auto’s, een huis van een miljoen+ en een leuk gezin. Dat is self made succes op zijn best!

Waar haalt Beukers die motivatie vandaan om zo te kunnen knallen? In zijn meest recente vlog vertelt de jonge ondernemer vol passie hoe hij van niemand naar iemand ging, en dit onder andere voor elkaar kreeg door goede films en motivatievideo’s op Youtube te kijken. Deze 10 video’s heb ik gespot en voor jullie hieronder uitgesteld.

Mocht je een dosis motivatie nodig hebben om vooruit te komen vandaag, klik dan graag één van deze ijzersterke video’s aan en GA VOOR GOUD!

Lees ook: Gouden ondernemer Joel Beukers deelt zijn opgedane lessen in zijn opmars naar pure winstGedachtegang #3: “Vergeet inspiratie, motivatie en discipline, het enige wat je nodig hebt is momentum!”
Related posts
More #MNLK

Leuke ideeën om je huis in te richten

2 Mins read
Onze woning is de plek waar we ons thuis voelen, waar we even tot rust komen en onszelf kunnen zijn. Het huiselijk…
Mind & Soul #MNLK

16x motiverende quotes en uitspraken

1 Mins read
Een quote of een uitspraak kan jou inspireren, je leven veranderen en tot succes leiden. Bijvoorbeeld om te beginnen met sporten, of…
More #MNLK

Deze 19 quotes en uitspraken geven jou de motivatie naar succes!

1 Mins read
Wat is succes? Wanneer heb je het gemaakt? Is falen goed of slecht? Al deze vragen worden beantwoord in 27 quotes en…