The Online Lifestyle Magazine 

More #MNLK

De 3 beste e-liquids voor iemand die nieuw is in de wereld van e-sigaretten

2 Mins read

Je hebt besloten dat je wilt stoppen met roken, maar van de een op andere dag compleet stoppen lijkt onmogelijk. Dus wil je proberen te stoppen met de hulp van een e-sigaret. Je typt e-sigaret in bij Google, maar weet niet waar je moet beginnen. Er is zo veel keus! Hier vindt je de beste 3 e-liquids om mee te beginnen.

Menthol

Als je gewend bent aan een menthol filter of sigaretten met menthol, is het een veilige keuze om te beginnen met een e-liquid met menthol smaak. De menthol smaak geeft een zachter gevoel bij het inhaleren en zal prettiger zijn voor iemand die light sigaretten rookt. Als de smaak van menthol niet sterk genoeg is kun je ook nog een mint aroma proberen. Deze is vergelijkbaar aan de menthol aroma alleen is de mint aroma smaakvoller.

Tabak

Je bent al gewend aan deze smaak, of je vind de tabaksmaak oprecht lekker. Dan is een e-liquid die daar naar smaakt een veilige keuze. Op deze manier blijft de verandering beperkt en raakt je lichaam niet meteen overweldigd. Er zijn wel heel veel verschillende smaken van tabak, maar je hebt nu een subgroep uitgekozen, waardoor het makkelijker zal worden om een keuze te maken.

Fruit

Dit is misschien niet het eerste waar je aan denkt, als je aan roken denkt. Toch is fruit een van de meest gebruikte aroma’s onder mensen die e-sigaretten roken. Het zal wel even wennen zijn omdat je bij roken een tabaksmaak bent gewend. Als je er open voor staat, zal je er snel aan kunnen wennen. Als je kiest voor een fruit aroma, kun je uitgaan van waar jouw voorkeur ligt. Als je bijvoorbeeld graag mango eet, kun je prima een e-liquid met mango smaak kiezen.

Hoe vind je de beste e-liquid?

Je kunt beginnen met een van de bovenstaande opties. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat deze aroma’s je helemaal niet aanspreken. Ga dan gewoon uit van dat je lekker vindt om te eten en drinken. Elke denkbare smaak bestaat in de wereld van e-sigaretten. Het voordeel is wel, dat als je een niet lekker vindt, je gewoon een ander aroma kunt kopen. Het kan namelijk ook voorkomen dat je je favoriete smaak een tijdje beu bent. Je kunt eindeloos blijven ontdekken.

Meer informatie

Als je toch nog meer informatie over e-liquids zou willen, is het handig om een winkel te bezoeken. Mr Joy is te vinden in onze hoofdstad en is elke dag open. Je kunt ook bellen of e-mailen.

Feedback: info@mnlk.nl

Lees ook: E-Liquid voor in je e-sigaret

Related posts
Sport & Lifestyle #MNLK

Wat weet je van de e-sigaret?

1 Mins read
De e-sigaret is de afgelopen jaren steeds populairder geworden en dat is niet zo vreemd want roken zit al jarenlang in het…