The Online Lifestyle Magazine 

Relax & Travel #MNLK

De 4 beste films op Videoland tijdens de zomer!

1 Mins read

Ga jij deze zomer doorbrengen in eigen land? Dan kan het helaas voorkomen dat niet elke lange zomeravond even warm en droog is als in Spanje, Griekenland of Curaçao. Maar dat geeft helemaal niets want Videoland heeft deze zomer ontzettend veel leuke films die jij zeker moet kijken! Check hieronder welke 4 films er absoluut op jouw watchlist horen te staan.

De beste films op Videoland tijdens de zomer

1. COSTA!

Ook al heb je deze film misschien al 20 keer gezien, hij blijft ontzettend leuk. Zo heb je toch nog een beetje het gevoel dat je aan de Spaanse kust zit met een lekkere cocktail in je hand.

YouTube video

2. The Hunger Games

The Hunger Games bestaat uit 4 delen. Het liefst kijk je deze 4 delen allemaal achter elkaar. Ga deze dus pas kijken als het een regenachtige dag is, want je stopt pas met kijken als jij weet hoe het afloopt met Katniss Everdeen (gespeeld door de prachtige Jennifer Lawrence).

YouTube video

3. The Imitation Game

Voor iedereen die van een heerlijke drama film houdt, The Imitation is een absolute aanrader en heeft zelfs een Oscar gewonnen.

YouTube video

4. The Perfect Bride

Dit is een heerlijke combinatie van een komedie en een romantische film, dus deze moet je echt kijken deze zomer! De vonken vliegen over en weer. Een huwelijksconsulenten die gaat trouwen wil natuurlijk alles super hebben geregeld, hoe gaat dat aflopen?

Heb je alles al gezien? Dan staat er ook een heerlijke serie voor je klaar “De Bachelorette” met Gaby Blaaser. Een groot liefdesavontuur waar mannen voor de mooie blondine vechten:)

YouTube video

Leestip -> De duurste film ooit gemaakt
Leestip -> Populaire mindset filmpjes op Youtube