The Online Lifestyle Magazine 

Mind & Soul #MNLKSport & Lifestyle #MNLK

De 5 belangrijkste lessen geleerd van 10 jaar vechtsport

1 Mins read

Zo’n goede 10 jaar geleden besloot ik mijn weke slappe dikke lijf in de strijd te gooien. Ik wilde fitter worden, ik wilde weerbaar worden, ik wilde sterker zijn, ik wilde mezelf kunnen verdedigen als het nodig is. Ik was altijd al geïnteresseerd in fightgames zoals Street Fighter en Tekken, ik keek vroeger regelmatig showworstelen, Jean Claude en Arnold waren mijn jeugdhelden en bullebakken kregen op het schoolplein van mij altijd een verrassende portie zelfverdediging. Let’s fight then!

Related posts
Mind & Soul #MNLKSoul #MNLKSport & Lifestyle #MNLK

OSU: een ode aan iedereen die vecht in dit leven van Johnny Bang Reilly

1 Mins read
Iedereen vecht. Elke man vecht elke dag. De ene doet het in de ring, de ander in de spiegel. Filmmaker Johnny Bang…
Business & Luxury #MNLKMind & Soul #MNLKSoul #MNLKSport & Lifestyle #MNLK

Kweek onbreekbare discipline met deze drie sterke tips!

2 Mins read
Als er iets ontbreekt bij nagenoeg elke moderne man en de nieuwe generatie kids, is het wel taaie discipline. We zijn allen…
Soul #MNLK

Bully Proof: het verhaal van George St. Pierre: van gepest jochie naar UFC-legende

1 Mins read
https://www.youtube.com/watch?v=NJw_RINI_IA De piepjonge Canadees George St. Pierre werd op school flink vaak gepest. Hij werd hierdoor een angstig mannetje en kwam vaak…