The Online Lifestyle Magazine 

More #MNLK

5 DJ’s met veel volgers op Instagram

2 Mins read

Van Armin van Buuren, Nicky Romero tot Afrojack en Martin Garrix tot de gebroeders W&W. Veel van de meest populaire DJ’s ter wereld zijn Nederlands. Maar liefst 32 van de top 100 DJ’s volgens het internationale magazine DJmag zijn van Nederlandse komaf. Het beroep DJ brengt natuurlijk een van de meest spectaculaire en indrukwekkende levensstijlen met zich mee, wat ronduit veel publiek trekt naar de Instagram pagina’s van de draaiende sterren. Met spectaculaire foto’s van hun DJ-sets, luxe privé jets en gigantische festivalshows zijn dit de vijf meest interessante DJ-sterren om te volgen op dit moment!

De 5 meest gevolgde & populaire DJ’s op Instagram

  • 5 Alison Wonderland @AlisonWonderland

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

this time last year at EDC LV where I played 2 sets. Thank u to anyone who plays my music :’) can’t wait til this shit is over so we can do this again

Een bericht gedeeld door Alison Wonderland (@alisonwonderland) op

Alison Wonderland is een van de nieuwere DJ’s in de DJ mag top 100, echter is ze op die lijst pas op nummer 44 terug te vinden.

Op Instagram is ze met een kleine miljoen volgers de populairste vrouwelijke DJ, en daarom vinden we het maar wat logisch om haar in deze lijst op te nemen. Haar volgers kunnen rekenen op regelmatige updates van haar tours en interessante kijkjes achter de schermen.

  • 4 Marshmello @marshmellomusic

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

🌼🌼🌼

Een bericht gedeeld door marshmello (@marshmellomusic) op

Een van de meest mysterieuze figuren die in de DJ-wereld te vinden is, gaat bij de naam Marshmello. Het is na jaren aan fame nog steeds niet wereldwijd bekend wie er nou achter het grote witte masker schuilt. Juist daarom is het leuk om een van zijn 30 miljoen Instagram volgers te zijn, om zo als eerste nieuwe hints te krijgen over de identiteit van deze house producer.

  • 3 Martin Garrix @martingarrix

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

can’t wait till we can do this again TOGETHER

Een bericht gedeeld door Martin Garrix (@martingarrix) op

De Nederlandse DJ Martin Garrix, ofwel Martijn Garritsen uit Amsterdam, was in 2014 de jongste DJ die ooit uitgeroepen werd tot beste van de wererld. Dit betaalt uit in zijn Instagram volgers, dit zijn er namelijk ruim 17 miljoen: meer dan de hele bevolking van Nederland!

  • 2 Oliver Heldens @oliverheldens

Oliver Heldens maakt niet alleen goeie muziek, hij is ook een echte liefhebber van dansen. Dit is terug te zien op zijn Instagrampagina met 2 miljoen volgers, waar hij elke dag vrolijke filmpjes van zijns fans repost als ze op zijn muziek aan het shufflen zijn.

  • 1 Dimitri Vegas & Like Mike @dimitrivegasandlikemike

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Around the World is gonna be fireworks @tomorrowland 💥

Een bericht gedeeld door Dimitri Vegas & Like Mike (@dimitrivegasandlikemike) op

Op nummer 1 staan Dimitri Vegas & Like Mike, meerdere keren uitgeroepen tot de beste DJ’s ter wereld. En natuurlijk vinden ruim 4 miljoen mensen het leuk om zo’n succesvol duo te kunnen volgen, zeker omdat ze zulke vette foto’s en video’s delen van hun optredens.

Related posts
More #MNLK

De meest populaire Instagram accounts van Nederland

5 Mins read
Bijna iedereen in Nederland die jonger is dan 30 jaar zit wel op Instagram. Het platform is reuze populair, doordat iedereen kan…
Cars & Tech #MNLK

Een storing met Instagram. Waar moet je kijken?

1 Mins read
Instagram is een bekende applicatie waarmee je al je foto’s met de wereld kan delen. Je krijgt er volgers op die graag…
More #MNLK

Check de nodige kiekjes van Sylvie Meis op Instagram

2 Mins read
Ze is alweer 42 lentes jong, Sylvie Françoise Meis, ooit bekend geworden als bescheiden actrice in Goede Tijden, Slechte Tijden en als…