The Online Lifestyle Magazine 

More #MNLK

De 5 voordelen van een refurbished iPhone

2 Mins read

Tegenwoordig zijn refurbished telefoons niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Het is dan ook niet meer dan normaal dat jij beschikt over een refurbished smartphone. Een refurbished smartphone wordt volledig gereviseerd. Dit houdt in dat de telefoon gecontroleerd en opgeknapt wordt door specialisten. Bij refurbished smartphones is de refurbished iPhone veruit het populairst. In dit artikel leggen we je graag uit wat de vijf grootste voordelen zijn van een refurbished iPhone.

Besparen

Ben je opzoek naar een iPhone, maar vind je een nieuw exemplaar te duur? Met de aanschaf van een refurbished iPhone bespaar je al snel tot 70%. Ben je bijvoorbeeld opzoek naar een iPhone 11 Pro Max, dan bespaar je met een refurbished variant € 360. Je kan een refurbished iPhone 11 Pro Max al aanschaffen voor € 889. Ga je toch liever voor een refurbished iPhone 8? Dit model schaf je al aan voor maar € 199 in plaats van de nieuwprijs van € 699. Hierdoor is de aanschaf van een refurbished iPhone al snel goed voor je portemonnee.

Veilige aankoop

Koop je een refurbished iPhone, dan weet je zeker dat deze iPhone uitvoerig gecontroleerd is door experts. Voordat een refurbished iPhone verkocht wordt zal er eerst een controleproces plaatsvinden op meer dan vijftig punten. Hierbij kun je denken aan controle van de microfoon, batterij, camera en het instellen van nieuwe software. Als er fouten worden aangetroffen worden deze gerepareerd of compleet vervangen. Daarna wordt er nog een laatste controle uitgevoerd om er zeker van te zijn dat alles werkt naar behoren. Hierdoor ben je verzekerd van een veilige aankoop.

3 jaar garantie

Ga je voor een nieuwe iPhone, dan krijg je van Apple standaard 1 jaar garantie. Door de grondige controle van refurbished iPhones is de kans klein dat je daadwerkelijk van een garantietermijn gebruik gaat maken. Toch bieden veel refurbished aanbieders twee jaar garantie aan, maar een webshop zoals refurbished.nl doet hier nog een schepje bovenop. Kies je voor een refurbished.nl, dan krijg je zelfs een garantietermijn van 3 jaar! Hierdoor kun je zien dat zij vertrouwen hebben in de kwaliteit van refurbished producten.

Duurzaam

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker in onze samenleving. Met een refurbished iPhone draag jij jouw steentje bij aan een duurzamere maatschappij. Doordat jij kiest voor een refurbished iPhone geef je een tweede leven aan een iPhone. Hierdoor wordt de levensduur van het toestel met minimaal twee jaar verlengt. Daarnaast hoeven er ook geen schaarse grondstoffen gebruikt te worden. Zo bespaar je niet alleen geld, maar ook het milieu.

Groot aanbod

Ga jij altijd voor een nieuw model iPhone? Of ga je liever voor een ouder model? Bij refurbished aanbieders is alles mogelijk. Zelfs de nieuwste iPhones zoals de iPhone 11 Pro Max zijn refurbished verkrijgbaar voor een scherpe prijs. Daarnaast zijn ook de oudere iPhones zoals de iPhone 7 of iPhone 8 als refurbished model verkrijgbaar. Door een breed assortiment aan producten aan te bieden is er voor ieder wat wils!

Feedback: info@mnlk.nl

Lees ook: Hoe kan je een bedrijfsovername financieren?
En deze: Investeer in je woning: je krijgt er veel voor terug