The Online Lifestyle Magazine 

Drinks & Food #MNLK

De best verkochte eiwitten van het moment

2 Mins read

Eiwitten zijn de bouwstenen van ons lichaam, ze bestaan uit verschillende aminozuren. Als je regelmatig aan krachttraining of een andere sport doet kun je eiwitshakes gebruiken om het herstel en het bouwen van de spieren te bevorderen. Eiwitten, of proteïnes kun je halen uit veel verschillende voedingsbronnen. Veel mensen denken bij eiwitten aan dierlijke bronnen als vlees, kip, eieren, vis en zuivelproducten. Maar ook veel plantaardige producten bevatten eiwitten zoals rijst, peulvruchten, noten en zaden, avocado’s en verschillende soorten groenten zoals broccoli.

Om op een gemakkelijke eiwitten binnen te krijgen kun je gebruik maken van een eiwitshake. Er bestaan heel veel verschillende merken die eiwitshakes aanbieden.

Om je te helpen hebben wij van MNLK een top 5 samengesteld van de best verkochte shakes:

1. Perfect Whey Protein – XXL Nutrition

Perfect Whey Protein van XXL Nutrition is waarschijnlijk het best verkochte eiwit omdat het een hoge kwaliteit biedt voor een zeer aantrekkelijke prijs. Perfect Whey bevat een zeer zuivere whey concentraat met een eiwitgehalte van 78%. Dit is heel hoog in vergelijking met veel andere merken.

Check ook eens deze video:

2. Whey Temptation – Power Supplements

Een van de grootste criteria die ervoor zorgt dat een klant voor een bepaalde eiwitshake blijft kiezen is vanwege de smaak. Power Supplements heeft een whey shake ontwikkeld waarbij je een keus hebt uit maar liefst 8 verschillende smaken die werkelijk geweldig zijn. De shake proeft als een milkshake van een echte ijssalon!

3. Whey Perfection Special Series – Body & Fitshop

Body&Fitshop is een bekend Nederlands merk bij mensen die veel aan krachttraining en fitness doen. Hun Whey Perfection Special Series bevat alles wat je als fanatiek sporter nodig hebt om je moe getrainde spieren te laten herstellen en groeien. Whey eiwitten van zeer hoge kwaliteit, met recht perfection!

4. Whey Delicious – XXL Nutrition

Nog een eiwitshake van hoge kwaliteit van XXL Nutrition. Deze Whey Delicious biedt natuurlijk weer eiwitten van hoge kwaliteit, maar richt zich vooral op de smaak. En Delicious, dat is het! Waarschijnlijk is dit één van de best smakende eiwitshakes die er bestaat. Zelfs met water krijg je een heerlijk romige en niet te zoete sportieve traktatie.

5. Gold Standard Whey – Optimum Nutrition

Optimum Nutrition is een grote naam in de fitnesssupplementenindustrie. Het merk heeft miljoenen zeer tevreden klanten over de gehele wereld. Dat is niet voor niets, de Gold Standard Whey is één van hun topproducten. Het bevat maar liefst 24 gram whey, 3,5 gram glutamine, en 5 gram BCAA’s per maatschep. Daarnaast zitten er heel weinig vetten in en koolhydraten in en bijna geen lactose.

Feedback op dit artikel kan toegezonden worden aan -> info@mnlk.nl