The Online Lifestyle Magazine 

Relax & Travel #MNLK

7x de beste fitness muziek voor jou

1 Mins read

Fitnessen in de sportschool is momenteel populairder dan ooit. Je kunt tegenwoordig heerlijk met anderen maar ook alleen naar de fitnessclub gaan en je work-outs doen. Een motiverend muziekje aanzetten geeft dan misschien extra energie. Maar welke muziek kun je het beste draaien als je de sportschool bezoekt? De top 7 beste nummers om tijdens het fitnessen te beluisteren, songs die je een extra boost geven, vind je in onderstaande lijst van beste fitness muziek.

7x de beste fitness muziek voor jou geselecteerd

7. AC/DC – TNT

Het lekkere rocknummer TNT van AC/DC heeft een heerlijk ritme, terwijl de schrale zangstem van de toenmalige leadzanger Brian Scott lekker in de oren nagalmt.

YouTube video

6. Kanye West – Stronger

Houd je van goede hiphop en rap, dan is het van origine van Daft Punk afkomstige nummer Stronger een aanrader. Pak dan de lekker strak uitgevoerde versie van Kanye West erbij, want die geeft heerlijke energie en breng je in het perfecte ritme om lekker te fitnessen.

YouTube video

5. Nirvana – Lithium

De liefhebbers van hardrock en grunge die wekelijks de sportschool te vinden zijn om aan krachtsport te doen, moeten de prachtig opgebouwde Nirvana-hit Lithium in hun playlist zetten.

YouTube video

4. Rage Against the Machine – Killing in the Name

Heb je een stoot adrenaline nodig? Geen probleem met deze superhit van Rage Against the Machine!

YouTube video

3. Blade – Vampire Dance Club Theme

In de mood komen met een heerlijk pompende beat tijdens het sporten? Deze Blade-song geeft je de kracht om net even iets langer door te gaan.

YouTube video

2. Alice Cooper – Poison

Van dit nummer wordt je lekker actief. Een prima song om, als je met halters voor de spiegel staat, jezelf lekker op te pompen!

YouTube video

1. Eminem – Lose Yourself

Eminem staat al jarenlang bekend om zijn heerlijke rap songs en goede beats. De hit Lose Yourself is een van de betere nummers om tijdens het fitnessen op te zetten.

YouTube video

Op Spotify is ook veel muziek te vinden wat motiverend kan werken tijdens sporten.