The Online Lifestyle Magazine 

Cars & Tech #MNLK

De BMW M8: Ongeziene kracht in een elegant jasje!

1 Mins read
Cars & Tech #MNLK

De BMW M8: Ongeziene kracht in een elegant jasje!

1 Mins read

Autoliefhebbers zullen ongetwijfeld beginnen watertanden bij het zien van de BMW M8. De luxueuze uitstraling en high performance maken dit model tot een erg begeerd exemplaar? Waarom jij hoogstwaarschijnlijk ook helemaal in de wolken bent bij het aanschouwen van deze wagen? Lees het hier!

De BMW M8 is de perfecte mix tussen dynamiek en sportiviteit.

De M8 hoeft dan ook niet op topsnelheid voorbij te scheuren om zijn prestaties zichtbaar te maken. Vier deuren en een lange wielbasis maken van deze uitvoering de ideale sportwagen die toch voldoende zitplaats biedt. Ook het interieur is alles waar je als autoliefhebber van droomt. Een met leder bekleedt stuur, sportzetels uit hoog kwaliteitsleder en de rode accenten aan de bedieningspanelen die de M series kenmerken.

Ongeziene prestaties

Ons oog is voorzien van heel wat moois. Maar ook de prestaties moeten niet onder doen. Voor de M8 werd een nieuw type motor gebouwd die maar liefst 340 km/u aankan. Klinkt veelbelovend toch? Helaas moeten we hier even nuanceren. De definitieve versie kreeg een andere motor mee, die jammer genoeg maar een topsnelheid van 250 km/u bereikt. Al is dit nog steeds een erg mooie prestatie. Met een acceleratie van 3.2 blijft het een wagen die we best in ons bezit willen hebben.

De prijs van de M8

Aan uitstekende prestaties en luxe uitvoering hangt natuurlijk ook een stevig prijskaartje. Voor een eenvoudige standaarduitvoering tel je dan ook al meteen 203.116 euro neer. Dat is natuurlijk als je genoegen neemt met die basisuitvoering. Wil je een eenvoudig competition package toevoegen aan je wagen, dan mag je nog 17.000 Euro extra neertellen. Ok, niet meteen het goedkoopste model op de markt, maar je hebt er meteen ook heel wat voor in de plaats.

En dan hier de competition variant:

Leestip -> Wat kost het wrappen van een auto? & De Lamborghini Urus is een hele dikke auto!

Related posts
Cars & Tech #MNLK

Ontdek de meest populaire BMW's

2 Mins read
BMW, ook wel bekend als Bayerische Motoren Werke AG, is een Duitse autofabrikant die bekend staat om zijn sportieve en luxueuze auto’s….
Cars & Tech #MNLK

De BMW Concept i4 - 100% elektrische Gran Coupé

1 Mins read
BMW gaat weer, zoals we we van hun gewend zijn, een fantastisch nieuw model op de markt brengen. Deze keer wordt het…