Cars & Tech #MNLK

De coolste gadgets voor mannen

2 Mins read

Van plan om voor je hippe vader een gadget te kopen? Of hou je van de nieuwste gadgets en vind je dat je best wel weer iets voor jezelf mag kopen? Mannen houden nu eenmaal van gadgets. Ook dit jaar zijn er weer enorm veel nieuwe producten op de markt gekomen waar de mannenhart harder van gaat kloppen. We zetten de 5 coolste gadgets & cadeaus voor jou op een rij.

Bijzondere en coole gadgets voor mannen

  • Eufy RoboVac R11S – Robotstofzuiger

Wie stofzuigt er tegenwoordig zelf nog? Jij nog wel? Dan is deze Eufy RoboVac R11S jouw nieuwe vriend in het huishouden. Ga languit op de bank liggen, zet Netflix op en je robot maakt je hele huis compleet vrij van stof!

  • Sonos Move – Draadloze speaker met wifi en bluetooth

De nieuwste speaker van Sonos beschikt over zowel wifi als bluetooth. Je kunt de Move, zoals de naam al aangeeft, overal mee naartoe meenemen. Park, strand, of tuin, pak het uit de oplaadhouder en neem het mee. Google Assistant is in de speaker ingebouwd, deze virtuele assistent zet de radio voor je aan, zet je wekker of zoekt het laatste nieuwsbericht op.

Philips OneBlade – Trimmer, scheerapparaat en styler

Als man wil je jezelf toch ook goed verzorgen? Philips brengt al jaren goede producten uit waardoor de man goed verzorgt voor de dag kan komen. De Philips Oneblade is niet alleen een baardtrimmer of een scheerapparaat, de Oneblade kan alles. Scheer je het liefst dagelijks je kaken zo glad mogelijk? Draag je liever een stoppelbaard? Of heb je een flinke volle baard die je netjes wilt kunnen stylen? De Oneblade trimt, scheert en styled!

Anker PowerCore Powerbank

Welke man kan er nog zonder een powerbank om je smartphone, tablet of actioncam op te laden? Al is het alleen maar om als back-up bij je te hebben. Deze powerbank van Anker heeft een batterijcapaciteit van 20100 mah. Dat betekent dat je de smartphone er maar liefst 6 keer mee op kunt laden.

Apple Watch 5

Een horloge mag natuurlijk niet ontbreken in deze top 5 gadgets voor mannen, waanzinnig natuurlijk voor een verjaardag, afscheid van een collega of misschien wel voor een thematische gelegenheid als Vaderdag. De mooiste, en waarschijnlijk de beste smartwatch van dit moment is de Apple Watch 5. Een sportief, tegelijk toch zakelijk en strak design verbergen de enorme mogelijkheden van dit horloge.

Leestip -> De Playstation 5
Leestip -> Informatie over GTA 6

Related posts
Cars & Tech #MNLK

De beste gadgets voor op reis

2 Mins read
Nu de zon zich steeds vaker laat zien komen de reiskriebels massaal weer opzetten. Iedereen heeft weer zin om op pad te…
More #MNLK

Gadgets die je niet mag missen in je auto

2 Mins read
Voor veel mensen is hun auto een grote trots. Ze hebben er hard voor gewerkt en rijden er met plezier de hele…