Sport & Lifestyle #MNLK

De dikste mansions van de Hollywood sterren!

2 Mins read

Als je gaat werken als acteur is het vaak net als een lot uit de loterij kopen. Er is een grote kans dat je met lege handen komt te zitten en niet zo veel succes boekt, ondanks hoe hard je je best doet. Maar er is een hele kleine mogelijkheid op de grote miljoenen, en de sterren in dit artikel is dat zeker gelukt. Dat is terug te zien aan hun woningen in onder andere Hollywood Hills, Los Angeles en zelfs privé eilanden. Hier zijn de duurste en vetste supermansions van steenrijke Hollywood persoonlijkheden!

Laat je verrassen door deze prachtige optrekjes…!

Mel Gibson

Mel Gibson, bekend van Mad Max, Braveheart en Hacksaw Ridge, is steenrijk. Punt. Hij heeft over heel de wereld wel zijn optrekjes, maar degene die het bekendste is, staat niet in Hollywood. In Costa Rica heeft Mel Gibson een gigantische villa gekocht, dat in totaal wel 30 miljoen dollar kost. Met zo’n twee vierkante kilometer aan bos er om heen is het in the middle of nowhere, en dat is waarschijnlijk precies waarom Gibson het heeft gekocht.

YouTube video

Will Smith

Will Smith’s huis staat in Malibu, Californië en is precies naar wensen van de welbekende Smith-familie gebouwd. Meerdere zwembaden, sauna’s en een dakterras dat groter is dan een gemiddeld weiland in Flevoland, Deze prachtplek heeft het allemaal. In totaal betrekt de grond van Will Smith zo’n 7 vierkante kilometer. Het gekste is nog wel dat het hele huis met de hand is gebouwd! Niet door Will Smith zelf, uiteraard, maar om zo’n geperfectioneerde uitstraling te behouden was maatwerk nodig. Dat is gelukt! En dat voor een prijs van maar 42 miljoen dollar!

YouTube video

Tom Cruise

Het optrekje van Tom Cruise lijkt wat meer op een traditioneel, gezellig berghutje, maar dan zo’n dertig keer groter. De stuntman en acteur heeft ruim 15 vierkante meter grond om zijn woning heen, met onder andere een verlichte basketbalbaan een tennisveld en een hockeyveldje. Ook kan Cruise in zijn achtertuin hiken, mountainbiken en nog veel meer wilde activiteiten, om vervolgens zijn gasten te ontvangen in een apart gastenhuis: die heeft 3 slaapkamers en 3 badkamers voor zijn gasten alleen! Hoe vet is deze mansion van Tom Cruise? Is het de 59 miljoen dollar waard of niet?

YouTube video

George Lucas

De man bekend van Star Wars en de Skywalkers, kocht in 1974 de Skywalker Ranch, alhoewel hij die naam waarschijnlijk zelf aan het huis heeft gegeven. Deze woning kostte hem niet uitzonderlijk veel bij aankoop, maar sindsdien woont hij er al jaren en heeft hij naar schatting voor zo’n 100 miljoen dollar aan reparaties en uitbreidingen laten doen. Dit huis is nog erg geheim voor het publiek. Wat wel bekend is is de parkeergarage waar 200 auto’s terecht kunnen, een enorme tuin en zelfs een eigen brandweerkazerne!

YouTube video

Welke van deze optrekjes wil jij het liefste hebben? Lees hier onder meer over lifestyle.

Related posts
Relax & Travel #MNLK

10 films van Will Smith die je gezien moet hebben

2 Mins read
Na drie decennia in zijn carrière blijft Will Smith een van de meest succesvolle acteurs van zijn generatie. De acteur is niet…
Business & Luxury #MNLK

$55.000.000 voor een waanzinnig Beverly Hills mansion!

1 Mins read
Soul #MNLK

Will Smith legt briljant uit wat liefde eigenlijk is

1 Mins read
Iemand heeft onlangs Will Smith gevraagd hoe hij liefde definieert. Fanatiek zoals hij is, reageerde hij met een prachtige video die op…