The Online Lifestyle Magazine 

Business & Luxury #MNLK

De duurste e-bike ter wereld

1 Mins read

Super duur, slank, puristisch en felgeel: zo presenteert Bugatti zijn e-bike, die samen met PG en Diavelo is ontwikkeld. Het is de duurste e-bike ter wereld (35.000 euro).

De kenmerken van de duurste elektrische fiets ter wereld

  • Bugatti bouwt de e-bike met PG en Diavelo
  • hij is licht met zijn 8,4 kg, dankzij een volledig carbon frame
  • speciale constructie van het achterste gedeelte
  • in het frame geïntegreerde verlichting

Toch even slikken bij het horen van de prijs

Dat een Bugatti e-bike veel geld zou kosten was al snel duidelijk. Maar bij het horen van de definitieve prijs van 75.000 euro is het toch even slikken. Dit is de duurste e-bike die je momenteel kunt kopen. Het is nu misschien ook wel de meest stijlvolle e-bike die er ooit op de markt kwam.

Bugatti is goed bekend bij liefhebbers van snelle sportwagens

Chiron is de naam van de super sportwagen in de Franse catalogus. 1500 pk, carbon monocoque met uitgelijnde carbonvezels en 1600 Nm. De kleurrijke mix van eigenschappen van de raceauto geeft je een idee van zijn topklasse. Hetzelfde geldt voor de Bugatti e-bike.

Pure luxe: de E-Bike van Bugatti

Zelfs op het eerste gezicht verschilt de Bugatti e-bike van andere elektrische fietsen. Het Nederlandse bedrijf Diavelo is verantwoordelijk voor het ontwerp. Hun e-bikes hebben in het verleden al de aandacht getrokken met hun duidelijke designconcepten en sportieve normen. Samen met de luxe e-bike bouwer van PG hebben Diavelo en Bugatti de nieuwe e-bike gebouwd.

Carbon frame constructie met extra klasse

De e-bike volgt ook de stijl van de niet-gemotoriseerde luxe fiets. Net zoals de Bugatti sportwagens hebben laten zien, hebben de ontwikkelaars ook de e-bike ontworpen. Volgens informatie van de fabrikant is 95 procent van de e-bike gemaakt van koolstof. Het frame is gebouwd in een speciaal koolstof productieproces. Volgens de fabrikant weegt de e-bike maar 8,4 kilogram. Het is zeker een van de lichtste e-bikes ter wereld. Daarnaast is hij voorzien van een middenmotor.

In overeenstemming met dit ontwerp drijft een riem de Bugatti en PG-e-bikes aan. Dit ziet er niet alleen chic uit, maar moet ook onderhoudsarm zijn. De riem is ook gemaakt van koolstof. In de zitbuis en het stuur is de verlichting van de e-bike ingebouwd. Daarnaast worden er kabels en draden in het carbonframe gelegd.

Leestip -> Duurste kinderwagen
Leestip -> Duurste film ooit

Related posts
More #MNLK

Van elektrische fiets naar een toekomstproof huis

2 Mins read
Toen je vorige week bij je ouders was, vertelden zij enthousiast over hun nieuwe elektrische fietsen. Ze gaan komend weekend gelijk een…
More #MNLK

ZO kom je van A naar B en ben je wel lekker buiten

2 Mins read
Je hebt vast wel eens over een fietsvakantie gehoord. Nu de e-bike bezig is met een enorme groei in populariteit zul je…