The Online Lifestyle Magazine 

Cars & Tech #MNLK

Maak kennis met de duurste golfballen ter wereld!

1 Mins read

Sommigen verwijzen naar golf als een ‘gentleman’s game’. Voor de meerderheid van ons is golf meer het spel van de rijke man. Het is inderdaad zeker geen goedkope hobby. Clublidmaatschap, ‘tee time’ en materiaal zijn allemaal prijzig, maar – geloof het of niet – een van de grootste uitgaven bij golf zijn de golfballen. Simpelweg omdat je de bal niet altijd terugkrijgt nadat je er een mep op hebt gegeven. Hier heb je enkele van de duurste golfballen die wereldwijd verkrijgbaar zijn.

4x dit zijn de duurste golfballen ter wereld

1. Dixon Fire – 67 euro per dozijn

Dixon Fire staat bovenaan de lijst met een behoorlijke voorsprong. Deze ballen zijn vreemd genoeg niet de grootste favoriet onder de professionele spelers, maar ze zijn de perfecte golfballen voor semi-professionele en amateur-golfers.

2. Nike One Tour – 45 euro per dozijn

De Nike One Tour is gewoonweg indrukwekkend. Met 378 kuiltjes en een 4-laagse constructie zijn deze golfballen ontworpen voor lange afstand en ultieme controle. Nike staat bekend om de kwaliteit van hun producten, en ze hebben zeker niet beknibbeld op deze golfballen, dus de prijs is zeker gerechtvaardigd.

3. TaylorMade Lethal – 40 euro per dozijn

TaylorMade speelt al jaren een soort van inhaalrace in de golfbalindustrie, maar met het Lethal-model heeft het merk eindelijk de besten bijgebeend. Deze golfbal is ontworpen voor professionele spelers die hogere swingsnelheden halen. Enkele van de meest populaire golfers die de voorkeur geven aan TaylorMade golfballen zijn Rory McIlroy, Jason Day, en de meest gevierde superster van de golfsport, Tiger Woods.

4. Volvik Vista iV – 40 euro per dozijn

Volvik mag dan een minder bekend merk zijn voor de leek, golfers weten dat Volvik staat voor kwaliteit. Dit merk staat bekend om de best gekleurde golfballen in de industrie. Ze zijn ontworpen voor professionele spelers, vooral voor degenen die op tournee gaan. De gekleurde golfballen zijn vooral bekend onder de vrouwelijke golfers, maar er zijn ook veel heren die er op swingen.

Leestip -> Mooiste golfbanen
Leestip -> Duurste zonnebrillen

Feedback —-> info@mnlk.nl