The Online Lifestyle Magazine 

Business & Luxury #MNLK

De duurste kinderwagen – Silver Cross Surf Aston Martin

1 Mins read

Ben jij de grootste James Bond fan thuis? Dan zou je het liefst natuurlijk in een Aston Martin rondrijden. Nu zal dit voor vele mannen een droom zijn die nooit uitkomt, maar je kan de droom wel voor je baby verwezenlijken. Je hoort het goed, je baby kan rondrijden in een echte limited edition Aston Martin wagen! We hebben het hier natuurlijk niet over een auto, maar over een kinderwagen, maar dat maakt het nog niet minder stoer! Bekijk hieronder de duurste kinderwagen ter wereld.

De prijs van de duurste kinderwagen ter wereld

Daar mag overigens nog wel even bij vermeld worden dat deze Aston Martin kinderwagen waarschijnlijk de allerduurste kinderwagen is die je maar kunt kopen. Dit product dat tot stand is gekomen door Aston Martin in samenwerking met Silver Cross kost namelijk 3.995 euro. Nu denk je misschien dat dat ontzettend duur is, maar in vergelijking met jouw Aston Martin droomauto is dat prijskaartje natuurlijk te verwaarlozen. Bovendien kun je met deze geweldige kinderwagen zeggen dat je dagelijks je kind rondrijdt in een Aston Martin, hoe mooi is dat!

De droomwagen van iedere ouder

Zoals gezegd is deze Silver Cross Surf Aston Martin een limited edition. Er zijn maar 600 van deze modellen gemaakt, dus dat er een prijskaartje aan hangt is niet zo vreemd. Niet alleen Aston Martin is een super deluxe Brits merk, maar ook Silver Cross heeft een grote naam in de babywereld. Een samenwerking tussen deze twee iconisch Britse merken is dan ook een geweldige compromise voor ouders. Mama krijgt de perfecte kinderwagen en papa krijgt zijn droomwagen (soort van).

De eigenschappen

De Silver Cross Surf Aston Martin heeft geweldige details, waaronder het Aston Martin logo dat je op meerdere plaatsen op de kinderwagen terugvindt. Ook wordt het geleverd met een 100% kasjmier deken voor je baby. Zie jij jezelf ook wel graag met een Aston Martin door de straten cruisen? Met deze kinderwagen wordt je droom dan misschien toch werkelijkheid!

Leestip -> Duurste Fabergé ei
Leestip -> Duurste gitaar

Feedback: info@mnlk.nl