More #MNLK

De duurste Pokémon kaart ($224.500)

1 Mins read

We zijn allemaal wel opgegroeid met Pokémon. Deze tekenfilmserie was in de jaren 80 en 90 ongekend populair. Snoepjes, kleding, dekbedovertrekken en broodtrommels, het was er allemaal. En als kind kon je er natuurlijk geen genoeg van krijgen. Echter waren de Pokémon kaarten het meest geliefd. Iedereen had wel een speciale opbergmap en de kans was groot dat je tijdens de schoolpauzes een keer een ‘battle’ aan bent gegaan met iemand. De Pokémon kaarten waren zo geliefd dat ze vandaag de dag ware collector items zijn geworden. Voor de meeste kaarten kun je tegenwoordig een paar tientjes verwachten als je ze gaat verkopen, echter zijn er een paar varianten die je beter had kunnen bewaren…

Wat de duurste kaarten zijn op dit moment, lees je hier!

De ‘Pikachu Illustrator Card’ heeft een waarde van $224.500

De ‘Pikachu Illustrator Card’ vond je niet terug in je standaard ‘deck’, die je in de supermarkten of in de speelgoedwinkel kon kopen. Deze exclusieve kaart werd in het jaar 1998 uitgedeeld aan winnaars van tekenwedstrijden. Deze wedstrijden werden door het Japanse CoroCoro magazine georganiseerd. Met een waarde van $224.500 is dit de duurste Pokémon-kaart ooit!

YouTube video

Ligt er nog een volledig nieuwe, in seal verpakking ‘First Edition Card’ in jouw keukenkastje?

Wellicht heb je 10 tot 15 jaar geleden afscheid genomen van je kaarten en deze netjes in een doos op zolder opgeborgen. Pak jouw oude verzameling en dan zeker bij. Ben je in het bezit van een volledig nieuwe, in seal verpakking ‘First Edition Card’? Dan kun je daar vandaag de dag tot wel $77.000 voor vragen. Daarnaast leveren kaarten als ‘Holographic Shadowless First Edition Charizard’, ‘Trophy Pikachu Trainer No. 1’ en ‘Master Key Prize Card’ ook aardig wat op.

YouTube video

Leestip -> Duurste parfum ter wereld
Leestip -> De duurste Lamborghini ter wereld

Feedback voor de redactie? -> redactie@mnlk.nl

Related posts
Cars & Tech #MNLK

De meest populaire games ooit in een top 10

1 Mins read
Ook zo’n liefhebber van een goede game op z’n tijd? Maar welke games zijn het meest populair? Zal het GTA zijn of…