The Online Lifestyle Magazine 

Business & Luxury #MNLK

De duurste zonnebrillen ter wereld

1 Mins read

Sommige mensen gebruiken ze als een noodzaak. Anderen dragen ze als een bevestiging van hun individualiteit. Voor mensen met veel geld en voor degenen die graag extravagant zijn, zijn zonnebrillen niet alleen maar accessoires, ze zijn symbolen die hun rijkdom en sociale status. Kom in dit artikel meer te weten over de duurste zonnebrillen ter wereld.

De duurste zonnebrillen ter wereld zijn…

Op de derde plaats: de Shiels Emerald Zonnebril voor 200.000 euro

Shiels Jewelers, een bekende naam in de juweliersbranche, heeft een high-end zonnebril met smaragdgroene glazen gemaakt. Je kunt je afvragen hoe je door groene lenzen kunt kijken. Juweliers gebruiken relatief dunne vellen smaragd, die het mogelijk maken om duidelijk te zien. Naast de lenzen is het montuur gemaakt van een serie gouden draden wat de bril zijn waarde geeft.

De op een na duurste:een zonnebril van Dolce & Gabbana voor 383.000 euro

Deze elegante zonnebril heeft het duurste en meest elegante montuur dat alle andere zonnebrillen overtreft, zowel in prijs als in ontwerp. Het montuur van de Dolce & Gabbana is gemaakt van goud met bruine gerookte lenzen om de drager een elegante en rijke uitstraling te geven. Op de twee zijkanten is het merklogo en fonkelende diamanten aangebracht. Dit maakt van deze design-zonnebril een van de duurste en meest exclusieve voorwerpen in de modewereld.

De duurste zonnebril: de Chopard voor 400.000 euro

Natuurlijk is deze niet voor iedereen geschikt en is het niet gemakkelijk om 400.000 euro uit te geven voor een bril. Deze luxueuze juwelenbril, gesigneerd Chopard, is echt onweerstaanbaar! De vier karaats diamanten die erin verwerkt zijn, zijn met een speciale techniek geslepen. Zo konden ze naast elkaar geplaatst worden om een glinsterend “pavè”-effect te verkrijgen dat overal glans uitstraalt! Ook eenvoudigweg “glanzend” is het logo met de mythische “C”, het embleem van het Chopard maison, ook verlicht met diamanten. Nu moet je je alleen nog afvragen: wie zal de gelukkige zijn die dit prachtige kunstwerk kan dragen?

Feedback? Stuur de redactie van MNLK een e-mail: info@mnlk.nl.

Leestip -> De mooiste golfbanen
Kijktip -> De speelgoedauto Rolls Royce Cullinan