The Online Lifestyle Magazine 

More #MNLK

De duurste zwembroek ter wereld vind je bij Vilebrequin

2 Mins read

De allerduurste restaurants, de meest exclusieve sportwagens of een onbetaalbaar horloge als opvallende eyecatcher? Wie graag uitpakt met zijn fortuin en zich al eens iets kan veroorloven, schuwt peperdure spullen niet. Grote items om mee uit te pakken zijn erg leuk, maar je hebt natuurlijk graag het hele pakketje in orde. En daarbij is ieder detail van groot belang. Ook een uitje naar het strand doet een miljonair graag met de nodige stijl. Dan kan hij maar beter een high end zwembroek aantrekken. Je wil immers ook op het strand je weelde tentoon spreiden. Wij namen een kijkje in de wereld van exclusieve zwemkledij en voor het duurste exemplaar moeten we alvast bij Vilebrequin zijn.

High end zwemkledij Vilebrequin

Wie geld in overvloed heeft, toont dit graag met exclusieve items. Die trend is ook Vilebrequin niet ontgaan. Vilebrequin werd in de jaren ’70 opgericht in Saint-Tropez, met als doel een high end merk van zwemkledij op de markt te brengen. High end mag je in dit geval wel erg letterlijk nemen. Voor een doorsnee zwemshort betaal je al gauw een 200 Euro. Kwalitatief heb je een prima zwemshort, maar exclusief is die natuurlijk niet.

Toch liever een exclusief item? De ‘Embroidered Numbered edition‘ voorziet je alvast van enkele gelimiteerde shorts. Van deze uitvoeringen zijn er wereldwijd slechts 299 stuks te verkrijgen. Dat maakt je aankoop al een stuk exclusiever. Je hebt er zelf reeds eentje in je bezit voor 450 Euro. Ok, best prijzig, maar nog steeds betaalbaar. Toch? Maar het kan natuurlijk altijd nog gekker, exclusiever en uiteraard duurder.

Details van 24 Karaat Goud – De duurste zwembroek ter wereld

Ok, met slechts 299 exemplaren wereldwijd is de kans klein dat je buurman op het strand dezelfde zwemshort draagt. Maar, voor iemand met het nodige kapitaal kan het natuurlijk nooit exclusief genoeg. En daarom zocht Vilebrequin de grenzen van rijkdom op. En dat doe je natuurlijk door een laagje goud toe te voegen.

De luxueuze zwemshort wordt voorzien van een prachtig borduurwerk in 24 Karaat Gouddraad. Bovendien worden ook de koordjes voorzien van een gouden detail. Voor dit “basismodel” moet je wel een slordige 6200 Euro neertellen. Voor enkele Euro’s extra voegen ze met veel plezier nog enkele gouden details toe. Maar dan mag je je al gauw verwachten aan een prijskaartje van meer dan 10.000 Euro. En dat voor een zwemshort?!

Zie hier alle informatie -> https://www.vilebrequin.com/eu/en/magazine/collections/blog_article-gold-swimsuit.html

Check ook: De 5 highlights van het Comomeer