The Online Lifestyle Magazine 

Sport & Lifestyle #MNLK

De beste fitness motivation video’s volgens MNLK

2 Mins read

Wil jij ook wel een strak lichaam, zichtbare spieren en een geweldig figuur? Maar ontbreekt het je aan de motivatie om ook daadwerkelijk te gaan sporten? Maak dan gebruik van Youtube als motivator. Dit online video platform heeft namelijk de leukste fitness video’s. Zowel de beginnende fitnesser, als een ervaren sporter, kunnen de beste video’s vinden voor een goede work-out. Het mooiste van allemaal is dat je de deur er niet voor uit hoeft. Lees gauw verder voor een aantal goede fitness video voorbeelden van Youtube.

Check deze fitness motivatie video’s op Youtube

Cardio work-outs

Ben jij geen fan van cardio? Houd je niet van hardlopen en heb je geen zin om de deur uit te gaan voor een cardio training? Dan kun je zeer eenvoudig via Youtube jouw cardio trainingen volgen. Deze trainingen zijn vaak een stuk leuker en effectiever. Volg bijvoorbeeld een Aerobics training via Youtube. Zo kun je een half uur tot een uur trainen aan de hand van een instructievideo online. Schuif de eettafel aan de kant en geniet van een eigen sportstudio in de woonkamer met professionele video’s.

Trainingsschema

Vind je het lastig om zelf een trainingsschema op te stellen? Maak dan gebruik van online trainingsschema’s van fitness Youtubers. Deze hebben vaak een aparte playlist hebben voor work-out trainingen, die binnen een schema passen. Je kunt bijvoorbeeld één filmpje per dag volgen en bouwt zo een uniek trainingsschema op om thuis te volgen.

Alternatieve trainingen

Doe jij vaak dezelfde oefeningen in de sportschool en gebruik je vaak dezelfde toestellen? Dan kan het volgen van een work-out op Youtube een fijne afwisseling zijn van jouw trainingsschema. Je kunt namelijk nieuwe oefeningen leren en op een andere manier leren sporten. Volg bijvoorbeeld een “Complete Body Work-Out” en train jouw hele lijf middels één work-out.

Dans work-outs

Wie zegt dat trainen of het volgen van een work-out niet ook leuk kan zijn? Laat jouw lichaam bewegen op de muziek en zoek dans work-outs. Deze work-outs zijn niet zomaar wat dansjes, maar er zitten intensieve oefeningen in verstopt om jouw lichaam te trainen.

Heb je geen zin om naar de sportschool te gaan, maar wil je niet dat dit ten koste gaat van jouw resultaten? Of wil je gewoon eens iets anders proberen? Vind jouw motivatie om te sporten dan via Youtube. Er zijn genoeg creators die wekelijks of zelfs dagelijks unieke trainingen plaatsen. Geniet van de positieve sfeer en het idee alsof je een eigen trainer hebt. Ga vandaag nog online en zoek de leukste work-out video’s voor jouw trainingen.

En als laatste bekijk deze: