The Online Lifestyle Magazine 

More #MNLK

De GP’s van 2022 streamen? Zo doe je dat!

1 Mins read

Formule één was al populair maar wordt steeds populairder, mede natuurlijk door het talent Max Verstappen die momenteel bij het Red Bull team aan het racen is. Max verstappen staat momenteel op de eerste plaats in het klassement. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden om deze mooie races te streamen? Lees dan dit artikel verder. 

Op sociale media lezen hoe spannend de race is, of nog erger, wie een plaats op het podium heeft gepakt, dat wil je natuurlijk niet. Je wilt de wedstrijd zelf zien, live! De races van Max Verstappen, Charles Leclerc, Lewis Hamilton en hun concurrenten live kijken kan met een abonnement, bijvoorbeeld via een provider. Als je wel wilt streamen hoe deze mannen de strijd met elkaar aangaan, maar geen €9,99 per maand wilt betalen, zijn er (gratis) alternatieven.

Kijken vanuit Luxemburg via een VPN is de goedkoopste manier om alle F1-wedstrijden van dit seizoen te kunnen streamen. RTL Lu biedt namelijk gratis livestreams aan van alle Formule 1 trainingen, kwalificaties en wedstrijden. Dit kun je echter alleen vanuit Luxemburg bekijken. Door gebruik te maken van een VPN vervang je jouw IP-adres door een IP-adres in Luxemburg. Toegang tot de F1 livestreams van RTL Lu zijn zo geen probleem meer! Een VPN kun je meestal een maand gratis uitproberen en daarna kost het je zo’n 3 euro per maand.

Streamen van Formule 1, 2 en 3

Ook via F1 TV kun je alle trainingen, kwalificaties en races van zowel Formule 1 als 2 en 3 streamen. Extra daarbij ook de Porsche Supercup en honderden historische races. Voor nog geen zeven tientjes per jaar kijk je alles wat je wilt. On-demand toegang tot alle onboard camera’s en boardradio is hierbij inbegrepen. Daarnaast kun je via F1 TV onbeperkt herhalingen terugkijken. Handig als je toch de live wedstrijd hebt gemist, of dat spannende stuk heel graag nog een keer wilt zien.

Het streamen op televisie van diensten wordt steeds populairder, waaronder Netflix, Videoland e.a., maar niet alleen op televisie is dit populairder geworden maar ook op smartphones en tablets kan je tegenwoordig dit kijken. Maar ook het luisteren van muziek op Spotify is een vorm van streamen.