The Online Lifestyle Magazine 

Business & Luxury #MNLKMind & Soul #MNLKSoul #MNLKSport & Lifestyle #MNLK

De Grote Eindbazen Show #100 bekijk je hier!

1 Mins read

De meest interessante podcast van Nederland, Eindbazen,  heeft zijn 100ste aflevering op mogen nemen. In plaats van een onderonsje zoals je normaliter gewend bent van een podcast, hebben ze een groots evenement georganiseerd genaamd De Grote Eindbazen Show. Gastheren Wiggert en Michel hebben drie toffe gasten uitgenodigd die kwamen spreken voor een enthousiast publiek.

De sprekers waren Ynzo van Zanten (Chief Evengelist bij Tony Chocolony), Kasper van der Meulen (auteur en biohacker) en Paul Smit (expert nondualiteit). Helaas hebben ze nog geen beelden vrijgegeven van de sprekers, maar wel van de Q&A na de tijd. Dit vragenvuur van 1 uur en 14 minuten zit bomvol leuke vragen, feitjes en inzichten. Deze podcast/show is heerlijk om op de bank met een kop thee of koffie te bekijken.

In deze podcast komen verschillende vragen van Eindbazen-fans aan bod. Als je bijvoorbeeld nergens invloed op hebt, word je dan niet vlak? Is vrije wil slechts een illusie en is dat erg? We hebben het over het verband tussen verantwoordelijkheid en geluk. In hoeverre draagt het hebben van een ideaal of hoger doel eigenlijk bij aan je geluksgevoel? Uiteraard komt het veelbesproken onderwerp ‘geld en geluk’ aan bod. Hoe denken onze Eindbazen daarover? Een aantal luisteraars delen hun persoonlijke, kwetsbare verhalen. We hebben het over het geluk vinden in de kleine dingen, over loslaten en over één van de meest belangrijke onderdelen als het gaat om het ervaren van geluk: dagelijkse dankbaarheid.

Lees ook: De meest interessante podcast van Nederland; Eindbazen
Related posts
Business & Luxury #MNLK

Internetguru Tonny Loorbach op bezoek bij de Eindbazen podcast

1 Mins read
Tonny Loorbach is online marketing specialist, auteur, spreker, coach, investeerder en ondernemer uit Amsterdam.  Deze 33-jarige bezige bij was afgelopen weekend te…
Sport & Lifestyle #MNLK

Eindbaas Joe Rogan deelt zijn beste tips and tricks voor goede 'Quarantaine Workouts'

1 Mins read
Het is moeilijk te geloven als je zijn lichaam ziet, maar Joe Rogan is alweer 52 jaar oud. Hij is dan ook…
Business & Luxury #MNLK

Dit zijn de 7 beste podcasts voor ondernemers!

2 Mins read
Je ziet podcasts tegenwoordig overal opduiken. Ze gaan over sport, gaming, het laatste nieuws, maar ook over ondernemen. Wij hebben voor jou…