The Online Lifestyle Magazine 

Business & Luxury #MNLKMind & Soul #MNLK

De ijzersterke speech van UFC-baas Dana White inspireert je om ook meer gas te geven!

1 Mins read

Onlangs deelde ik al het geweldige interview van Dana White die aanschoof bij Tony Robbins voor een inspirerend onderonsje. Van dit interview is een highlight gemaakt van slechts 5 minuten. In sneltreinvaart ga je kennis maken met zijn energieke insteek voor ondernemen en het leven.

Wie is Dana White? Hij is de grote pief van de UFC, de grootste vechtsportorganisatie ter wereld. Het bedrijf werd aangekocht in 2001 voor 2 miljoen toen het niets waard was en vechten werd aanschouwd als iets barbaars. Anno 2018 is het een sport met vele sterren, waaronder de befaamde Conor McGregor. Het bedrijf werd onlangs verkocht voor 4.3 miljard dollar. Dat is geen typefout. Miljard.

Dana streek zelf zo’n 300 miljoen dollar op. Ondanks de immense boost in zijn vermogen bleef hij aan het roer. Waarom? Omdat hij geniet van alle actie! Luister naar zijn ijzersterke speech om achter te komen wat zijn mindset is en laat je inspireren om ook meer gas te geven. Vooral op maandag.

Related posts
More #MNLK

Leuke ideeën om je huis in te richten

2 Mins read
Onze woning is de plek waar we ons thuis voelen, waar we even tot rust komen en onszelf kunnen zijn. Het huiselijk…
More #MNLK

De rijkste mensen ter wereld

1 Mins read
Samen bezitten deze rijke mensen 425 miljard dollar. In deze lijst van 8 staat een bekende naam bovenaan, maar had jij al…
Business & Luxury #MNLKMind & Soul #MNLKSoul #MNLKSport & Lifestyle #MNLK

Kickstart je werkweek met deze sterke uitspraken en inspirerende quotes

1 Mins read
We zitten midden in een pandemie, we werken vooral thuis en we hebben net een lamlendig saai Pasen achter de rug. Het…