The Online Lifestyle Magazine 

More #MNLK

De leukste cadeaus voor Vaderdag

2 Mins read

Vaderdag komt er weer aan en dat betekent dat het weer tijd is om op zoek te gaan naar leuke, gekke, of juist heel persoonlijke cadeautjes voor de vaders. Sommige families pakken op deze dag groots uit met bijzondere cadeaus en anderen kiezen juist voor de kleinigheidjes. Bij welke groep je ook hoort, voor elk budget, elke interesse en elke wens zijn altijd passende cadeautjes te vinden. Hieronder vind je een aantal leuke voorbeelden van de leukste cadeaus voor Vaderdag

Mokken met een eigen foto of tekst

Een van de meest populaire cadeaus voor Vaderdag is een mok bedrukken met een eigen tekst, foto of naam er op. Het is een eenvoudig, maar grappig en persoonlijk geschenk dat leuk is voor iedereen. Vooral bedrukt met een eigen foto maak je de mok extra speciaal. Vaak kiezen mensen voor een gekke foto of een tekst waar een grappig verhaal achter zit. Je kunt een mok met eigen opdruk gemakkelijk online bestellen en deze wordt meestal binnen enkele dagen al bij je thuis geleverd.

Een bedrukte badjas of t-shirt

Naast bedrukte mokken zijn ook badjassen en t-shirts populaire producten om te personaliseren. Denk hierbij aan een foto als opdruk, of een leuke tekst of enkel een woord. Je kunt hierbij gemakkelijk kiezen voor kant en klare t-shirts die je direct kunt bestellen, maar ook voor een eigen ontwerp. Velen laten een foto van de familie, of de vader zelf op het shirt drukken of kiezen voor een leuke persoonlijke tekst.

Naast t-shirts zijn ook badjassen zeer populair. Vaak worden deze bedrukt met een naam van de vader. Je kunt meestal kiezen voor witte en zwarte badjassen met opdruk. Uiteraard bestaan ook hierbij kant en klare badjassen met opdruk.

Vaderdag cadeau pakketten

Naast losse cadeaus zijn ook de speciale pakketten zeer populair. Je kunt ze zien als kleine kerstpakketten, maar dan gepersonaliseerd met de naam van de vader. Een dergelijk pakket kan bijvoorbeeld bestaan uit een barbecue set, met houten plank (met naam) en een schort (met naam). Daar zit dan bijvoorbeeld ook al een flesje wijn bij en een nootje. Staat de vader graag in de keuken? Dan kun je ook een peper en zout stelletje bestellen die bedrukt is met een merklogo met naam van de vader. Deze pakketten zijn onwijs leuk om te geven, omdat ze uit meerdere kleine cadeautjes bestaan en daardoor altijd verrassend zullen zijn.

De leukste cadeaus voor Vaderdag bestel je gemakkelijk en snel online!

Feedback: info@mnlk.nl

Lees ook: Geef jouw vriendin het perfecte cadeau!
En deze: Kun je nergens mooie (unieke) T-shirts vinden? Laat ze dan bedrukken

Related posts
More #MNLK

Een accessoire of een stoer mannenuitje als Vaderdag cadeau?

1 Mins read
Wist je dat het bijna Vaderdag is? Doe jij dit elk jaar weer met een cadeau zoals een fles drank, een doosje…