More #MNLK

De leukste kraamcadeaus op een rijtje

1 Mins read

Sommige mannen, zeker als ze een grote familie of uitgebreide vriendenkring hebben, maak het een paar keer per jaar wel mee: iemand in je directe omgeving wordt (weer) vader of moeder. En dat betekent: een gezellig kraambezoek afleggen. Een kraambezoek is natuurlijk niet compleet als er geen origineel kraamcadeau meegenomen wordt. Maar wat moet je deze keer nu weer kopen? Door al die kraamvisite die je al hebt gehad, raakt de inspiratie bij het kiezen van cadeaus mogelijk een beetje op. Om je te helpen om met verrassende kraamcadeautjes uit de hoek te blijven komen, hebben we wat cadeau-ideeën voor je verzameld. Doe er je voordeel mee en verras de kersverse ouder(s) op je volgende kraambezoek met een leuke en stijlvol kraamcadeau.

Kraamcadeau kopen?

Hoe afgezaagd het misschien ook klinkt: leuke babykleertjes doen het als kraamcadeau altijd goed. Keertje kopen voor de pasgeborene hoeft namelijk helemaal niet saai te zijn. Kies bijvoorbeeld voor een rompertje met een zelfgekozen foto en/of tekst erop. Of koop een complete kledingset op de groei, zoals een broek, shirt, rompertje en schoenen. Het mooi aan kleding geven is de enorme keuze die er is, dus je vindt ongetwijfeld iets passends.

Kraamcadeaus

Een kraammand met cadeaus voor een week

Origineel is ook om een kraammand samen te stellen als kraamcadeau, met daarin elke dag een cadeautje voor de baby en de moeder. Spectaculair hoeven de presentjes niet te zijn, als ze maar meerwaarde hebben. Stop in de mand bijvoorbeeld lekkernijen, een fopspeen voor de kleine, babyspeelgoed, een mooi boek voor moeder, kookartikelen, een gezichtsmasker, et cetera. Je kunt je fantasie de vrije loop laten gaan! Daarnaast is het tegenwoordig ook mogelijk om een kraamcadeau met naam te personaliseren.

Een tegoedbon

Wat moeders in de kraamtijd ook leuk vinden om te ontvangen, zijn tegoedbonnen voor bijvoorbeeld Bol.com, een drogisterij, een bioscoop of een soortgelijke waardebon. Nog leuker is om haar te verwennen met een concert van haar favoriete artiest. Wedden dat je een hoop dankbaarheid voor dit soort verrassende presentjes terug krijgt? Daarnaast kan het ook leuk zijn om een waardebon te geven om bijvoorbeeld babykleding aan te schaffen, wel is het handig om dan de juiste babymaat te bepalen.

Feedback -> info@mnlk.nl

Related posts
More #MNLK

Vader worden: Wat je kunt verwachten bij het verwelkomen van je eerste kind

1 Mins read
Vader worden is een opwindende en levensveranderende ervaring. Het is een reis vol vreugde, uitdagingen en onvoorwaardelijke liefde. Als aanstaande vader zijn…
More #MNLK

Op zoek naar een cadeau voor je vriendin? Hier een paar handige tips!

2 Mins read
Als de verjaardag van je vriendin of vrouw er aankomt, dan is de kans groot dat je enige paniek voelt. Dit is…
More #MNLK

De nieuwste trends op het gebied van huidverzorging en welzijn

2 Mins read
Ben je voor je partner, moeder of dochter op zoek naar cadeautjes voor dames? Dan scoor je altijd als je kiest voor…