The Online Lifestyle Magazine 

Sport & Lifestyle #MNLK

De leukste vakantie activiteiten voor mannen

2 Mins read

Dit zijn de leukste vakantie activiteiten voor mannen

Op zoek naar de leukste vakantie activiteiten voor mannen? Er zijn verschillende manieren waarop je je als man tijdens je vakantie kunt vermaken. Zo kun je bijvoorbeeld een gave vakantie boeken op travelhunter.nl. Wij hebben uitgezocht wat de leukste vakantie activiteiten voor mannen zijn en dit voor je op een rijtje gezet. Lees snel verder en kies vandaag nog jouw favoriete activiteit uit.

Ga naar een huisje met bubbelbad

Een huisje met bubbelbad is ideaal voor een weekendje weg met je partner of vrienden. Je kunt er heerlijk ontspannen en letterlijk wat stoom afblazen. En zeg eens eerlijk, wat is er nu fijner dan genieten van een warm bad met bubbels? In een huisje met bubbelbad zal je je optimaal vermaken en vaak zijn er in de omgeving ook nog andere leuke dingen te doen.

Boot varen

Huur een bootje met vrienden

Doe eens wat anders en huur een bootje met vrienden. Zo kun je bijvoorbeeld een bootje huren om op de grachten te varen in Amsterdam, Utrecht of Leiden. Hier kun je vaak ter plekke hapjes en  drankjes bestellen of deze zelf meenemen. Ideaal. Een bootje huren zorgt gegarandeerd voor veel vermaak en is dan ook een echte aanrader.

Houd een kroegentocht in de stad

Ook leuk om met je vrienden te doen, is om een kroegentocht in de stad te houden. Kies hier een geschikte dag voor uit en begin op de vroege avond. Ga vervolgens de beste cafés in de stad af en geniet van de lekkerste drankjes.

Paintball

Ga paintballen

Er is bijna niets leukers dan paintballen. In Nederland kun je diverse paintballcentra vinden waar je met je vriendengroep op elkaar kunt schieten. Deze locaties bevinden zich doorgaans in het bos en bieden geweldige mogelijkheden om je te verschuilen. Vorm teams tegen elkaar of kies voor ieder voor zich.

Ga karten

Ben jij dol op auto’s? Wanneer dat zo is en ook jouw vrienden er geen genoeg van kunnen krijgen, is karten zeker een leuke vakantie activiteit om te doen. Je kunt diverse kartbanen in Nederland vinden die over de meest geweldige circuits beschikken. Daag je vrienden uit en ga de strijd met elkaar aan en geniet achteraf van een heerlijk glaasje bier.

Wij hopen dat je jouw favoriete vakantie activiteit tussen onze tips gevonden hebt en wensen je een fijne vakantie toe!

Feedback: info@mnlk.nl

Lees ook: