The Online Lifestyle Magazine 

Cars & Tech #MNLK

De meest populaire draadloze oordopjes van het moment 

2 Mins read

Draadloze oordopjes zijn inmiddels niet meer weg te denken uit ons straatbeeld. Wanneer je eenmaal bent overgestapt naar oordopjes zonder draad, is er geen weg terug meer. Net als met andere apparatuur, is ook de kwaliteit van draadloze oordopjes continue in ontwikkeling. Er komen steeds betere draadloze oordopjes op de markt. Daarom is het goed even stil te staan bij de nieuwste ontwikkelingen op dit gebied. 

Populaire draadloze oordopjes

Op nummer 1 staan zonder enige twijfel de geliefde Sony WF-1000XM4 oordopjes. Deze oordopjes zijn de opvolger van de eveneens geliefde en mateloos populaire Sony WF-1000XM3. Deze nieuwe versie biedt gebruikers een verbeterde Noise Cancelling ervaring en een verbeterde geluidskwaliteit. Echt een absolute must have voor muziekliefhebbers, of voor mensen die werken in een gehorige ruimte. Daarnaast hebben de andere slimme functies ook een upgrade gehad. Prijzen liggen rond de EUR 200,-. 

Bose QuietComfort Earbuds

Dan zijn daar ook de Bose QuietComfort Earbuds. Bose staat voor kwaliteit, en de Bose QuietComfort Earbuds zijn een primeur voor haar. Ook deze oordopjes beschikken de o zo geliefde noise cancelling. Fijn aan deze oordopjes is dat ze mega snel opladen. Na een kwartiertje laden, kunnen ze weer twee uur vooruit. De oordopjes zijn bijna waterproof, in ieder geval kan je ze in doen tijdens een pittige sportsessie. Ook hier liggen de kosten rond de EUR 200,-

Jabra Elite 85t

De Jabra Elite 85t is ook een populaire keuze. Ze zijn qua formaat compact, gemaakt voor maximaal comfort. Daarbij hebben ze een absoluut super geluid, daar ze gebruik maken van 6 ingebouwde microfoons. De oortjes zijn in te stellen op 11 geluidsniveaus. En natuurlijk hebben ook deze oordopjes een noise cancelling optie. De kosten voor deze oordopjes liggen iets lager, met zo’n EUR 150,- euro (als je geluk hebt). 

Apple AirPods Pro 2

De Apple AirPods Pro 2, love them or hate them. Ook voor de niet Apple fans, zijn dit best fijne oordopjes. Deze tweede oordopjes in de pro serie, zijn voorzien van tot twee keer meer active noise cancelling, wat voor een grote pré is. De oortjes laten het omgevingsgeluid door, maar verzachten harde geluiden. Een perfecte combi. Daarbij heb je ze in verschillende maten; van XS t/m L. En laten we niet vergeten dat deze oordopjes er gewoon heel erg stylish uit zien. Ze zijn wel wat aan de prijs, met zo’n EUR 275,-. Niet mis dus, maar als je een Apple fan bent, is het wellicht wel een absolute must. 

Kortom, de keuze is reuze! Voordat je nieuwe oordopjes koopt – het is nogal een uitgave – kan je je goed inlezen en gebruik maken van vergelijkingssites. En dan is de kans geroot dat binnen no tome jij jouw perfecte oordopjes vindt!

Feedback: info@mnlk.nl

Lees ook: